Patike

1. Patike su brutalne, pogotovo bele.

2. Pa i jeste fazon da nisu za svakoga.

3. skoro neko rece da si uspeo u zivotu kad uspes da obuces mokasine i ne izgledas ko retard :)
    mislim da slicno vazi za ove patike.

4. Hahah ovaj Bombijev pokušaj snikersica, izgledaš kao taksista

5. nije sirotinja onaj ko puši jedne cigare ceo život, pa makar bile 50 dinara... odgovaraju mu. Sirotinja mnogo teža je onaj što kupi neke za koje misli da su kul drugima, a davi se od njih. Živite svoj život kompleksaši, zato i ne jebete ništa.

6. Bombi, a što se trigeruješ kad ti neko u kontekstu spomene da si sirotinja?

Ti nosiš te patike, nisu ni jeftine ni skupe.

Zašto te pogađa "sitotinja" komentar jbt.

7. Ove bombijeve patike nikada ne bih obukao ali su okej za nekoga od 40 godina. Ne mozes bas reci da su sirotinjske ili da ne valjaju, jer realno ne mogu zamisliti nekog 40 dina u huaracama ili jordan retro trojkama.

8. ma daj Ćilmo... Ovo šta kaže Plidu, mada sam ja i u dvadesetim nosio bele najke sa crnim znakom, razne modele... jednostavno, to mi patika i kul... a pogotovo sad, mislim sam sebi bih bio debil da obučem tipa te huarače i one pantalone što se lepe uz nogu ili izgledaju kao da si se usrao, a dobro to je za klince koji ne jebu šta sad

9. Pa to ti kažem jbt.

Ja ne mogu da zamislim pseta, koji ima tri žene, dosta dece, poslovan čovek, da nosi te huarače.

10. A bukvalno od negde recimo Nike Court furam od tipa 2006-2007 recimo, sad da li royal ili majestic svejedno.... znači ništa drugo od patika nisam na nogu obuo godinama. Cipele kupujem razne, papuče takođe, ali patike samo te.

11. Da li smo to razbesneli kivnog bombaša ;)

12. jesi evo boli me kurac, odo da jedem euroblok

13. Ja ne mogu da zamislim pseta, koji ima tri žene, dosta dece, poslovan čovek, da nosi te huarače.

Komentar bi ti bio na mestu uz pretpostavku da od obuce imam jedan par patika.

14. ja uvek imam jedne patike, mislim sad trenutno imam dvoje zato što se bojim da ih neće biti kad sledeći put budem kupovao, pa kupio dvoje, ali generalno imam jedne patike onako da nosim tipa do prodavnice ili slično po gradu, imam uvek neke stare za neke fizičke aktivnosti ili oko kola nešto tipa kad radim, kapiraš ili na selu. Imam doduše druge tipove obuće, ali onako patike da kažem nove jedne.

15. Ne kapiram kako vam takve adidas patike mogu biti sirotinjske? Ne nosim ništa približno, al ne vidim sirotinjsku spiku.

Meni su sirotinjske sve varijante Humel patika i aksesoara.

16. Humel i asiks. Sirotinjska spika level pro.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.