Gde su i šta rade...

1. Ne lupaj gluposti jebene

2. Ko Bohore, pošto ti je post otišao na drugu stranu?

3. i on je ziv ?

Nego kako, eno ga cirka u Malom Korzou na Dušanovcu.

4. Milan Milutinović, Radoje Kontić, Borislav Jović, Govan Matić,...

5. i izasao iz zatvora i pokusao se useliti kod bake pa ga odbila pa se pitao kako to,takodje i snimio ovaj uznemirujuc klip https://www.youtube.com/watch?v=Y3UeC4ovTsw

6. Gdje su i sta rade oni slavni dani Vukajlije iz doba Remeta prepodobnog!

7. Ja sam kontao da je Antonela negde u NIN-u.

8. Dule cigan što je svirao klavir na Grandu... Violeta Peković, Nebojša Burović... Vladimir Tica, Mile Ilić, Stiven Marković, Aleksej Nešović...

9. Violeta Peković, Nebojša Burović...

Želja mi je da vidim kako ti ljudi izgledaju. Šteta što su definicije odavde jedino što internet ima o njima.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.