Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Šekspir i strip kapirate kao urbana klasika na klasično urban način sa prstohvatom hipsteraja
Odličan odgovor Oblak. Za jednog desetogodišnjaka koji crta stripove axaxaxax
hahahaha
U Ša mali Fri crta javi se njem.
Uglavnom evo ti imena dobrih crtača, zadnji put crtali Sorabe 2008.
VOJISLAV VASILJEVIĆ VASA
ASKANIO POPOVIĆ
He glupi rasni
Moj ti je savet da napišeš scenario za Kosovski boj, ovi odlično crtaju mišiće, ovaj Vasa je valjda specijalista za koplja.
A muž od Natnat sa sajta crta karikature i portrete.
PA ULEGNI JEBATE BOG PRAVI NOVU VELE
Daj da vidimo na sta lici oblace, okaci neku slicicu. Ja licno nikad stripove nisam citao al ono da vidimo kvlt crtanja ps daje podrsku
VOJISLAV VASILJEVIĆ VASA
ASKANIO POPOVIĆ
Hajde pusti mi u pvt ako znaš njihove fb profile :) na fazon Čarli Brauna je radnja.
Raspisao se ovde Deki mnogo od kada su mu srušili kuću u karton gradu.
https://4d0850cecf2c5ce919d5-17b283ac00835b5ced4db83c898330a1.ssl.cf1.rackcdn.com/7897553_a-slanted-kids-drawing-table--ergonomic_t4c996047.jpg
UUuuuuuuuu šta ti kazao Deki cogan he, he,
Matori moj nivo crtanja je očajan. Tako da to ne mogu uraditi, zato i tražim osobu koja je vešta sa tim. Da crtam nešto bolje, radio bih celokupan posao sam.
Nemam njihove fejsbuke, ali mislim da ih možeš lako naći.
Hahaha a zato se boh smeje sto trazim slicicu hahaha ja kapirao ti si crtao a treba ti tekst lol zato i kazem crtaj idi u pizdu materinu crtaj ko u ranama ono
A NEĆEŠ DA RADIŠ A?! A ŽIRO RAČUN ZNAŠ DA OSTAVIŠ!? TO ZNAŠ JE LI?!
Za pola sata budi kod Kifle da operem stepenište Slobode tobom.
Osveži malo dah, pa ću ti dopustiti da mi opereš i garija ;)
Baro fazon
Ja sam napisao scenario za Zagora ima 3 godine mžd.