Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
orke uzmu i izlkalkulisu kako da prevrnu bregic ledini na kojem je foka i za to su samo 2 orke dovoljne,jedna da prevrne druga da doceka foku
ok, ovo mi se vec ne svidja.
a jbg brate priroda i sve
hahahah zajebavam se brate
orke volim , secam se da smo raspravljali o imenu KITOUBICA poznatiji kao KITUBICA
mnogi misle da se zovu kitubice jer su kitovi koji ubijaju a zovu se kit ubice jer ubijaju kitove,a uopste nisu ni kitovi orke nego delfini
http://www.zivotinje.rs/slike/itemImg/1364756395.jpg
Pa ima bre onaj gavran kod nas što je sam naučio da dočekuje gazdu sa "DOMAĆINE"
https://www.youtube.com/watch?v=WxZ_CSNrEww
haahah prica bolje od mene
gavran domacine zna reci i sve,zna i da otvori ovaj kavez sam i sve izvana
pa niko nije ni rekao da je papagaj pametniji, cak sam i napisao da mislim da je gavran najpametnija ptica al me interesovalo dal zna da prica ko i papagaj, sto svakako jeste odraz inteligencije zivotinje...i ovo nije tacno sto reme kaze da pricaju bas bez ikakvog razumevanja, kako onda objasnjavas klip gde gazda ide na posao i javlja se papagaju i kaze idem ja na posao, ovaj mu odgovara VAZHZHZHI GRA, VAZHZHZHI GRA...VIDIMO GRA SE POSLE GRA GRA...mnogo vise mogu od pukog ponavljanja reci, tj mogu da nauce da povezuju neke reci sa predmetima ili necim sto se desi i sve.....jedino je zajebano sto mogu da ponove identicno ne znam koliko tacno raznih zvukova tipa milion je u pitanju i onda moze da ti svira tako ko lud alarm od kola dva sata bez prestanka jer mu se tako oce
i nije glup papagaj ima sto klipova kako urnise macke i kerove kucne ljubimce zajebava ih sto recima sto nekim potezima onako kad se gega na nogama
https://www.youtube.com/watch?v=9y3VX8VU9kI
ne seri bre da gavran ovo govori zivko domacine
Ok pez nismo se razumeli onda
Eto gavran prica-gavran tesla za papagaja
kako li sova smrdi u kuci? ove sove imaju neki miris spaljene gume tako nesto bas intezivno se osete
Sova ne smrdi, ali govna joj smrde kao svakoj zivotinji mesozderu. Nije inteligencija kao gavran i papagaj, ali ima neki poseban odnos sa covekom, ja na svakoj kuci imam sovu, a sve sam ih doneo iz sela kad ih nadjem da ispadnu iz gnezda, hranim ih dva-tri meseca dok ne porastu i posle same ili odu ili se nastane kod mene. Dok je mala hoce da se mazi i prepoznaje ljude, a kad odraste i napravi gnezdo zadrzava taj neki odnos poverenja, pusta te da joj pridjes, ali ne i da je dodirnes, sklanja se. A ako bi joj neko nepoznat prisao gnezdu iskopala bi mu oci. Ja kod njih volim sto su besumne ubice, moze da ti sleti na metar iza ledja neces cuti nista, so su jedine zivotinje koje stvarno imaju night vision, i sto ih se sve ostale ptice plase. I mnogo su mekane i flaficaste.
ja na svakoj kuci imam sovu<< kakav psihopata
axaxaxaxaxa koja prevara je ovaj klip sa gavranom... lik priča iz stomaka, kao oni likovi sa lutkama.
ma smrde sove na neku gumu, makar u zoloskim vrtovima najgore smrdi oko sova uvek
самоук је ко в00к караџић аххахаха