Zanimljive Životinje

1. Najjaca zivotinja ikad. Kombinacija pacova, pileta i mini kengura, ojebala.

https://youtu.be/ykuXGdukBZA

2. Ma to je neka mutacija iz kanalizacije nuklearke neke.

3. jbt,vi ko da nikad niste videli skocimisha ili enciklopedije i to...skochimish jbt nije nikakva mutacija,obicna zivotinja ko sve druge,regularna,sigurno ste culi za nju i sve

4. Ima čak i na Vukajliji jedan, al Bosanska verzija.

5. zhajk,jel gotivis puha?

6. hahaha boh,bosanska malo veca verzija xdd

7. XDDDD
    Ja kapiram da je ovo regularan miš sa dužim nogama samo, evoluirale zbog ishrane i to je to

8. ahhaha a pazi zhajka sto kaze fotomontaza jebenoi hahahah za skocimisa jebenog ko da je neko mitsko bice

Ja kapiram da je ovo regularan miš sa dužim nogama samo, evoluirale zbog ishrane i to je to

pa da,priladjodjene pustinjskim predelima gde zive noge

9. neću se raspravljati
    fotomontaža
    Bohore za jedno 3,4 sata biće uradjena ona misija što sam ti rekao

10. Evo ha skočimiš. On liči na miša, onaj gore je kulji mnogo.

11. I koja je ono merna jedinica na vagi, na pocetku klipa. Nije valjda da ima 3 grama. Xd

12. Dobro Žale. Tada ću biti u njivi da baliram slamu, samo ti polako.

13. skoči miš je svaki miš koji skoči, koji ku*ac

14. Da jebo te, 3.2 grama ima. Ali ovaj magistar jebe na 0:16

https://www.youtube.com/watch?v=8_97N6Uej4Y

15. Ja bih istrebio sve glodare, tako bih automatski istrebio i gmizavce.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.