Evropsko prvenstvo u fudbalu - Francuska 2016.

1. Hahaha, nije mu mnogo trebalo.

2. Paje, Koman, Pogba.. I onda se mi svadjamo danima ko je bolji. Brasanac ili Katai.

3. Paje - ljuta njuška

4. Covek nastavlja dobre igre iz PL, ne znam kako ce ga WH zadrzati posle sl sezone..

5. Skoro se nisam iznervirao ko za ove francuze jebene. Kakav tim imaju, kakvu klupu, jebote ko im samo nije pozvan (benzema, nasri) i kreten izvede ovog nesposobnog evru i sanju koju su 0 u napadu jebenom, pa muceni paje mora da igra boga na terenu jer nema bekove pa se izvlaci da centrira ziruu koji je sam u 16. Grizman kapiten moi necu da komentarisem :(

Igram ja govna alzirska iz keca jebo me otac da me jebo

6. Brt ja navijao za Rumune posle onog faula nad golmanom, ovi ispadoše veći cigani od njih.

7. Francuzi pičke.

8. Jebeni degeni stomajku im jebem.

9. Rumuni ovom igrom dobijaju šiptare.

10. bolje je igrala kombinovana reprezentacija afrike od nasih romskih suseda koji nas iz nekog razloga ne mrze.jedini...danas napred slovacka!vpred slovensko!

11. DANAS OČEKUJTE NEOČEKIVANO OD INGLIZKOG TANDEMA ROS BARKLI-KRIS SMOLINŽ

12. Rasni
    Rumuni ovom igrom dobijaju šiptare.

Rumuni ovakvom igrom dobijaju i šiptare 2.0

13. Očekujem da evropski šiptari karaju ove šiptare, Vels i Slovačka da podele plen, a Englezi da nadigraju Ruse.

14. Не знам, Витек је опасан у 16.

15. Moje rezultatske procene za danas

šva-alb 1:1

vel-slo 1:2

rus-eng 1:1

16. да ли сам превелики оптимиста ако кажем да ће бити 1:3 за швајцарца

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.