Evropsko prvenstvo u fudbalu - Francuska 2016.

1. glupača u kladionici mi je umjesto 1-1 2+ kucala 1-1 I2+... na francusku...

Život ti jebem... ali ako dođe biću bogatiji za duplo veći iznos boli me kurac sad da ih smaram za tiket

2. Šta ti je I2+ jel to kp2+

3. I2+ je prvo poluvrijeme 2+ golova

4. Pa to je sasvim moguće kolika je kvota?

5. svi ce da igraju 1-1 2+ ili 1-1 3+ na franucska rumunija..

6. Pa to je sasvim moguće kolika je kvota?

4.00

7. Nikad necu shvatiti kojim je to svemirskim zajebom Ziru reprezentativac i igrac Arsenala.

8. POJAVIO SE BOMBAS NA EVROPSKOM PRVENTSTVU :O

9. Ja sam nadasve ljubitelj sporta i viteskog nadmetanja.

10. Bombas osim sto ne poznajes istoriju svog voljenog kluba pa si lupio da imate 5,6 titula pre 60ih ne razumes se najbolje ni u fudbal.

Nikad necu shvatiti kojim je to svemirskim zajebom Ziru reprezentativac i igrac Arsenala.

Covek je na 135 utakmica za Arsenal dao 57 golova + velik broj asistencija i ima veliki broj napravljenih sansi po utakmici generalno, covek ima sjajan osecaj za igru i pas, iako je prava strvina i centarfor od 190cm. Arsenal je mrtva ekipa, nije on covek kriv sto ne mogu da uzmu titulu vise od 10 godina.

edit

Lepo je sto volis sport i sve to, respekt.

edit 2

lol dugujem ti izvinjenje, ti si mislio na fudbal, ladno pises na KK temi o FK idi bre

11. Te godine Partizan nije ni bio prvak, to si ti kanda pomesao... a do 67 je bio prvak 5-6 puta

Prvak: 1946–47, 1948–49, 1960–61, 1961–62, 1962–63, 1964–65

Scouseru, jebem cinjenicama i diskvalifikujem sagovornike. Obzirom da ti je prvi deo posta netacan kao sto vidis iz prilozenog, s rezervom uzimamo drugi deo posta i ostajem pri tvrdnji da je Ziru govno.

12. Žiru će biti u top3 najboljih strelaca prvenstva glat.

13. Haha baš me čudi što je armijski klub posle rata odma osvojio titulu (ako jeste).

14. I ja bih bio u top 3 najbolja krelca na prvenstvu da imam Pajea da mi namesti loptu naglavu.
    Ali Rat Dinča...

15. Davali su jednu kopačku pa ako daš gol (prebaciš crkvu prim. aut.) dobiješ drugu i igraš.

16. Au koliko se razumem u fudbal pa to je strasno :)

17. I ja bih bio u top 3 najbolja krelca na prvenstvu da imam Pajea da mi namesti loptu naglavu.

+100000000

18. LOL bombas xaxaxax

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.