Bombas osim sto ne poznajes istoriju svog voljenog kluba pa si lupio da imate 5,6 titula pre 60ih ne razumes se najbolje ni u fudbal.
Nikad necu shvatiti kojim je to svemirskim zajebom Ziru reprezentativac i igrac Arsenala.
Covek je na 135 utakmica za Arsenal dao 57 golova + velik broj asistencija i ima veliki broj napravljenih sansi po utakmici generalno, covek ima sjajan osecaj za igru i pas, iako je prava strvina i centarfor od 190cm. Arsenal je mrtva ekipa, nije on covek kriv sto ne mogu da uzmu titulu vise od 10 godina.
edit
Lepo je sto volis sport i sve to, respekt.
edit 2
lol dugujem ti izvinjenje, ti si mislio na fudbal, ladno pises na KK temi o FK idi bre
Scouseru, jebem cinjenicama i diskvalifikujem sagovornike. Obzirom da ti je prvi deo posta netacan kao sto vidis iz prilozenog, s rezervom uzimamo drugi deo posta i ostajem pri tvrdnji da je Ziru govno.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
glupača u kladionici mi je umjesto 1-1 2+ kucala 1-1 I2+... na francusku...
Život ti jebem... ali ako dođe biću bogatiji za duplo veći iznos boli me kurac sad da ih smaram za tiket
Šta ti je I2+ jel to kp2+
I2+ je prvo poluvrijeme 2+ golova
Pa to je sasvim moguće kolika je kvota?
svi ce da igraju 1-1 2+ ili 1-1 3+ na franucska rumunija..
4.00
Nikad necu shvatiti kojim je to svemirskim zajebom Ziru reprezentativac i igrac Arsenala.
POJAVIO SE BOMBAS NA EVROPSKOM PRVENTSTVU :O
Ja sam nadasve ljubitelj sporta i viteskog nadmetanja.
Bombas osim sto ne poznajes istoriju svog voljenog kluba pa si lupio da imate 5,6 titula pre 60ih ne razumes se najbolje ni u fudbal.
Covek je na 135 utakmica za Arsenal dao 57 golova + velik broj asistencija i ima veliki broj napravljenih sansi po utakmici generalno, covek ima sjajan osecaj za igru i pas, iako je prava strvina i centarfor od 190cm. Arsenal je mrtva ekipa, nije on covek kriv sto ne mogu da uzmu titulu vise od 10 godina.
edit
Lepo je sto volis sport i sve to, respekt.
edit 2
lol dugujem ti izvinjenje, ti si mislio na fudbal, ladno pises na KK temi o FK idi bre
Prvak: 1946–47, 1948–49, 1960–61, 1961–62, 1962–63, 1964–65
Scouseru, jebem cinjenicama i diskvalifikujem sagovornike. Obzirom da ti je prvi deo posta netacan kao sto vidis iz prilozenog, s rezervom uzimamo drugi deo posta i ostajem pri tvrdnji da je Ziru govno.
Žiru će biti u top3 najboljih strelaca prvenstva glat.
Haha baš me čudi što je armijski klub posle rata odma osvojio titulu (ako jeste).
I ja bih bio u top 3 najbolja krelca na prvenstvu da imam Pajea da mi namesti loptu naglavu.
Ali Rat Dinča...
Davali su jednu kopačku pa ako daš gol (prebaciš crkvu prim. aut.) dobiješ drugu i igraš.
Gospodin Olivije Žiru.
gospodin payet
Au koliko se razumem u fudbal pa to je strasno :)
+100000000
LOL bombas xaxaxax