Evropsko prvenstvo u fudbalu - Francuska 2016.

1. Belđija-Irland 2-1 KVOTA 30

2. Beldjijanac se sjetio da izbaci Felainija iz prvog tima.

3. na prediktoru mi stoji 1:0, a na tiketu 1:1 tačan rezultat. Dobra kvota bila, a i nije nerealno, mada po onome što se pokazalo u prvom poluvremenu kapiram da će biti 1:0 osim ako irci ne shvate da postoje i sredina i desna polovina terena...

4. Počinjem da se nerviram gledajući ovu Belgiju.

5. moze se reci da je turski sudija glup ko kurac.

6. Napuniše ove severnoirce kako dolikuje, ako

7. Crnčuga slepačka nije mogao da da do 45. minuta, nego odma na početku drugog poluvremena. Peder, čekao sam 1-1 i 2-3

8. Tacno ce madjarstine umuljati gol iz prvog i jedinog suta u okvir.

9. Tibor će igrati osminu finala o jebem ti život

10. Nema Island snage da zavrsi mec.

11. Kakav Island, kad su Madjari igrali fudbal Island ceo nije znao sta je lopta.

12. Јеби роналда педеркааааа!

13. Cigan bi radije ispao nego asistirao.

14. Inače, ne znam za vas ali ja bih više volio da je umro otac Mandžukiću nego Srni, ali draže mi je što umro Srni nego da je umro Ćorluci

15. corluka i strumpf kapica

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.