U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Brat ja sam lično voleo da prvo umre Amidžić a ne Madžgalj ali eto...
da nije bilo onih sranja pred kraj utakmice češ i ćorluka bi razmijenili kapice
vjeruj mi da sam isto pomislio na kraju kad su se pozdravljali.
Ma i ja ali onda bi morali bar na trenutak vidjeti Čeha bez kapice a ja želim da ono što se krije ispod nje ostane misterija jer tako je nekako ljepše.
Isto kao što sam 99% siguran da je Dave Grohl član Ghost BC-ja i da Jevreji kontrolišu Izrael, ali kad bi to bilo javno ozvaničeno onda bi nekako sve izgubilo tu draž.
nisam razmisljao u tom smeru.grohl i ghost.
inace,2 dosadne tekme.u francuskoj pogba igrao.ovi ostali reda radi bili na terenu.rumuni nisu 2 cestite sanse stvorili poslednjih pola sata meca.nisam pratio bas sa vecom paznjom prvih sat vremena,al mislim da ni tada nisu bolje igrali.glup go sipaca.greska gose.mada,mogao je onaj kozojebac pre toga da im umuva gol,al je retardiran,pa nije ugurao loptu sa 2 metra u prazan gol.
Bravo rusi jebem vas usta. Mrtvi remzi vam mune gol.
Staljin vas je ubijao, al vas nije dovoljno ubijao.
Šta radi Vels lololo
Da se svetsko ne igra kod njih ne bi se ni kvalifikovali mamu im jebem glupu.
Ahahahahaha grupa u kojoj su Engleska, Rusija, Slovačka i Vels. Vels završi na prvom mestu....
pa i jesu najbolji
Kraljica je na poluvremenu utakmice Vels-Engleska ušla u svlačionicu Velsa i pretpostavljate šta im je rekla...
Previše su sjebali s ovim da prolaze i neke ekipe sa trećeg mesta, zato se svi štekaju i smaraju većinom utakmice
AHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH
DAJTE ONOG KERA AL NA ŠPANSKOM DA SE SMEJE "AJAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAJAJAJ"
Najbolja utakmica na prvenstvu (što dovoljno govori o istom).
Nije bio penal realno, a i golman je realno krenuo ranije pa se to poništava lol
hrvati mnogo bolji narod od srba
aramise, naprotiv, oni su jedni od retkih koji su gori od nas
ali španci idu na italijane, a vels na severnu irsku. pa nabijem ti na kurac format platini smradu raspali korumpirani
Jebote S E V E R N A I R S K A prolazi grupu na Evropskom prvenstvu _____
Svaka cast Hrvatima, jebiga oni su svetlosnim godinama udaljeni od nas. Drzava sa jasnim sistemom evropskih vrednosti i vladavine prava, to naravno utice i na sport i na patriotsko raspolozenje. Nadam se da cemo za 50-ak godina dostici njihov nivo.
Haha usred njemacke turci slave ko da su osvojili euro. Pa ovoliko njemci nisu slavili kad su osvojili svecko suncetijebem i evropu i sve