Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Jbt pogodio sam rezultat. Hvala, hvala. U kom minutu je pao drugi gol?
555\5555\777775757777\575555555//767
91.
Lol telefon mi sam otkucao ovo gore.
http://vukajlija.com/forum/teme/70425-evropsko-prvenstvo-u-fudbalu-francuska-2016?strana=53#post_3538111
Pa jebo sam mu kevu. Prvi go sam editovo, bilo je 63, al sam realno ojebo.
sta si onda pogodio?da ce pasti gol pred kraj tekem?
retkost na prvenstvu...
Najteže mi je za prognozirati Poljska Portugal. Poljsak djeluje konzistentnije ali ne pretjerano konkretno... Portugal nimalo korektan ali zato glavni cigan ovog šampionata i sve mi se javlja da će ugurati kao protiv Hrvata neki gol da bude 1:0 za njih, mada bih iskreno volio 2:0 za Poljsku rezultat.
Poljaci igraju dosta tradicionalno i muški ali fali im neki kreativac jebi ga. Levandovski može da igra i kao desetka ali mnogo bi on opasniji bio pred golom kad bi proradio... mada red je više da da gol čoek... bilo bi bezze da ih pošalju kući a da ostane na nuli.
A i šteta je što Portugal igra kako igra... Kad bi htjeli da idu naprijed više sa jednim genijalcem kakav je Kvarežma bi mogli samo takve evrogolove da daju.
Ovo vrlo lako može na produžetke... i osim ako Levandovski ne proradi ne očekujem mnogo golova.
retkost na prvenstvu...
Brt dosta golova je padalo ođe u samoj završnici, naročito grupna faza i to posebno u prvom kolu đe je dosta utakmica rješavano poslije 80og minuta.
Tilmo ne kenjaj brt pls
znam brate.
ajmo island
naprijed island
pobjedite zle engleze!
Zajebana tekma. Portugal igra kao Grčka onomad kad je defanzivom i sramotnom igrom osvojila euro.
Poljaci tvrda ekipa, plus što Portugal važi za favorita pa ne može protuv Poljaka da prodaje tu defanzivu.
Cenim da će biti 0-2 golova i eventualno gol u prvom poluvremenu posle čega čega će se igrati bunkerice.
pa kad prije gol primiše :(
TOOO BRE HAHAHAHAHA
oo daleko bilo jebeni insland kakve srecare
JEBI GLUPE ENGLEZE JEBEM IM MAJKU U PIČKU
Sta je ovo jbt nisam ni upalio 1:1
englezi najpametnija nacija posle japanaca
FOKUSIRAJMO SE NA FUDBAL I IGRAČE, NE NA GEOPOLITIKU
ćale čeka x2 za 10 soma, a ja keca na engleze za 1200din i baš mi je fino opsovao majku rumunsku kad dosudiše penal englezima xd