Evropsko prvenstvo u fudbalu - Francuska 2016.

1. Jel igra brat mutu?

2. R!N

Francuska 9 bodova
    Švajcarksa 4 boda
    Rumunija 3 boda
    albanija 1 bod

Brt sasvim je moguće i da bude
    Francuska 9
    Švajcarska 4
    Albanija 2
    Rumunija 1

Moguća je i situacija da bude 9/2/2/2

Ovo tvoje mi djeluje najrealnije ali vrlo je moguće i da bude ovo gore 9/4/2/1 ako Rumuni i Albanci odigraju neriješeno a Švajcarci budu raspoloženiji protiv Rumuna nego protiv Albanaca (naročito zbog sastava Švajcarske ekipe koji čini jedno 10ak albanskih igrača). Mada samo četiri najbolje trećeplasirane ekipe idu u osminu finala... ne vjerujem da ni Rumuni ni Albanci to mogu postići mada ako ih puste 'Švajcarci' da im uvale koji gol pa da nabiju razliku onda je sve moguće...

3. Od trećeplasiranih kapiram da će u 1/8 najvjerovatnije da idu Turska, Švedska (mada iz te grupe realno svako može biti na trećem mjestu...) i Poljska... Četvrta ekipa od trećeplasiranih? Vels? Biće zanimljivo gledati Bejla u isturenijoj poziciji jer kapiram da će biti glavni napadač Velsa a i možda će imati motivaciju da se nametne malo sad, šta znam.

4. Island pozitivno iznenadjenje bice.

5. Albanci ce prosvercovati nekog isisovca da se raznese na stadionu, jer drugacije nista ne mogu da urade

6. Island pozitivno iznenadjenje bice.

Island realno može. Njihova grupa je dosta slaba po kvalitetu u odnosu na većinu ostalih a mislim da svako svakoga može tu da pobjedi (malo teže da zajebu Portugal ali ne i nemoguće).
    Slična je situacija i sa grupom E đe su Belgija, Italija, Švedska i Irska to je po meni "grupa smrti" ovog prventstva jer tu svako može da završi na drugom ili trećem mjestu a mnogo su nezgodne sve ekipe a to uključuje i Irsku kojima većina igrača igra u premijer ligi (jes da su mahom iz prosječnih timova ali bitno je da imaju iskustva protiv ozbiljnih igrača).

Zajebane isto mogu biti i grupa B i D po pitanju drugoplasiranog i trećeplasiranog. Ali i dalje mislim da će grupa E biti najzanimljivija (a za njom i F)

7. Румуни ретко кад дају гол, ал' ретко кад га и приме.... Јорданеску господин видео да са рупама једино тако може да игра и ликови су постали екипа која одигра реми са Италијом и Шпанијом и са Конгом.... Имају 2-7-1 скор у задњих годину дана и у шест утакмица нису примили гол.... Ето вам небитна тривијална статистика везана за успехе румунског фудбала у последњих годину дана....

8. Da igra brat mutu imali bi gori skor a on bi se zalerao dve godisnje plate kod ptarsija iz njiove grupe

9. Moraće da igraju ofanzivnije ako planiraju preko trećeg mjesta u nokaut fazu... Jer kapiram da će Švica biti druga tako da će trebati fina gol razlika ako oćeš da ideš kao trećeplasirani dalje. Npr ako bi dobili Albance, remizirali sa švicom i izgubili od Francuske imali bi sioildne šanse da idu dalje ako ne budu u nekom velikom minusu od Francuske.

10. Sigurdson Bogotac će jebati.

11. http://i.imgur.com/xNGvtwy.png

I dalje imam nekih nedoumica ali vjerujem svojoj intuciji a ona mi kaže da će se ovako odvijati i završiti prventstvo

12. navijam za nemce pozdrav

13. Ko je za belgiju ja sam

14. moram se složiti sa bohorom,beldžum uzima ovo

15. koja bolestina ovaj ziru kad igra za represtaciju!

16. http://i.imgur.com/xNGvtwy.png
    Mere isto, samo umesto Španaca prolaze Italijani i dobijaju Francuze u finalu. Niko nije veći ciganin od Italijana, pa samim tim niko ne može da ih dobije od njih.

17. ahahhaha prosto neverovatno da vi verujete da neko može da se suprostavi fudbalskoj sili kao što je NEMAČKA. e pa ne može!
    GERMANY OSVAJA BEZ PROBLEMA.

18. Mere isto, samo umesto Španaca prolaze Italijani i dobijaju Francuze u finalu. Niko nije veći ciganin od Italijana, pa samim tim niko ne može da ih dobije od njih.

Ja najviše volim italijane, ali mislim da bi bilo kul da prođu u finale i da izgube od Francuza, čisto kao osveta za ono SP sa Zidonovom glavom.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.