Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Blagodarim!
Englezi nemaju velike domete.
Ispušiće kao i uvek.
Šiptari od 0 do 1 golova na prvenstvu.
Šiptari će se nekom usrati u život jezivo, verovatno Rumuniji a ako i Šiptari iz Švajcarske otkažu poslušnost eto ih u drugom kolu. Posle ko Grčka 2004. i na kraju proglašavaju veliku Albaniju u Parizu sa prirodnim granicama Marselj-Tuluz-La Rošel-Kaen.
Rumunija-Albanija = Argentina-Srbija
rumuni poslali grupu gradjana na prvenstvo.
Šiptari se nikada ne bi plasirali iz onako lake grupe da nije bilo drona.
Još su potplatili jebene Jermene.
Na nivou su Farskih ostrva.
ako su oni na nivou farskih ostrva,onda smo mi bas u kurcu.jedva smo ih dobili.
danas svi igraju fudbal
lopta je okrugla
Pukli bi naši na JNA da nije bilo drona.
Žabare svi normalani otpisali => Žabari osvajaju.
U suštini, jedino njih nikada ne mereš otpisati, koliko god imali reprezentaciju jačine Malte.
Reme to si prepisao od mene
Zajk, treba da budes svestan da mozes imati max jednu cenzuru po postu jer kad imas dve sav tekst izmedju dve zvezdice ti prebaci u italik i deluje da si ludji nego sto jesi
Njemačka osvaja ladno
TAKO JE GLAVNI!!!!
Alo majmuni, kolka je kvota na Ćira da je prvi strijelac?
Inače ovo što pisaste gore za Albaniju, kapiram da imaju šanse da prođu grupu ali nije to dovoljno jaka ekipa da prođe osminu finala.
Ako budu prošli kao trećeplasirani onda igraju najvjerovatnije ili sa Njemačkom ili sa Engleskom (možda i Rusijom tu, ja tvrdim da su Rusi jaki ove godine i da će doći sigurno do četvrtine finala i ako budu igrali sa Portugalom npr imaju sasvim fine šanse da odu u polufinale)... U svakom slučaju Albanija nikog od njih ne može dobiti 1v1 bez nekog velikog iznenađenja.
Ako budu drugi onda imaju bolje šanse da prođu 1/8finala jer bi onda vjrv išli na Ukrajinu ili Poljsku i sad iako obje mislim da imaju kvalitetnije sastave od Albanije mogu da ih iznenade šta znam ali već četvrtinu finala bi igrali sa pobjednikom grupe D a to je 99% Španija i mislim da im Albanci ni pljunuti preko sredine, fazon Buskec sam može da ih zadrži a ako ga i prođu čekaju ih Ramos, Pike, Bartra... Fazon mogli bi Španci skroz da odmore napad i agresinvu sredinu i da sa rezervama igraju protiv Albanaca.
Druga polovina desnog kostura će biti najzanimljivija tamo će biti trka između Engleske, Portugala kao najvjerovatnijih pobjednika grupa B i F i drugoplasiranog iz grupe E koji će najvjrv biti Italija jer kapiram da će bar jednu utakmicu u grupnoj fazi završiti bez golova tako da će Belgija vjrv uzeti prvo mjesto a oni drugo.
Šiptarija može da prodje jedino ako ih šiptari 2 puste.
Šiptari gube od Francuza, gube od Rumuna remiziraju sa šiptarima 2.
Rumuni gube od Francuske i šiptara 2, dobijaju albance
Francuzi dobijaju sve tri
šiptari 2 remiziraju sa albancima, gube od francuza, dobijaju rumune
Francuska 9 bodova
Švajcarksa 4 boda
Rumunija 3 boda
albanija 1 bod
I ja tako mislim. Ovo je negde kvota oko 1200 najmanje.
Mada se nadam da çe pravi šipusi imati 0.
nisam pratio rumune kako igraju,al sastav im je krs.tako da lako obe ptarsi repke mogu proci lagano.posto igraju prvu tekmu sipci,ne verujem da ce biti nekog pustanja.podela bodova.borba za trece mesto rumunija albanija.po imenima albanija ima bolji tim.tacnije,po timovima gde igraju je jaca albanija.isto ko i kod rumuna ima par poznatih.doduse,kod rumuna ti nasire poznati su preko 30nesto,a kapiten im nije igrao, sem na treningu sto godina.