Evropsko prvenstvo u fudbalu - Francuska 2016.

1. Belgiji je plafon polufinale a realan plasman im je četvrtfinale.

2. Meni nije jasno kako su oni drugi na FIFA listi (jeste govno to, ali opet), svaki meč koji sam gledao mrljave i jedva daju golove

3. Jer ti se na fifinoj rang listi najjače računaju rezultati iz posljednje godine.
    Ne znam sad ni ja tačno kako ide ali valjda se sabiraju rezultati iz zadnjih 4-5 godina i boduje ti se tako što se svaka prethodna sezona računa upola bodova manje u odnousu na onu ispred nje ili tako nešto.

4. Sad npr možeš da imaš 10 titula prvaka ovoga ili onoga ako su bile prije 2010 fazon i poslije toga igraš ka ćuran slabo ti se šta to računa

5. Kvota da Belgija osvaja pala na 8, a na Italiju je 20. Ko koga ovde jebe?

Inače porasla kvota na Švajcarsku protiv Šiptara, sad je oko 2, a na x se dosta smanjile. Moguće da kladionice znaju za potencijalni dogovor.

6. gledao sam slucajno juce tekmu spanija gruzija.iskusni spanski romi.aj da izgubimo pred evropsko od gruzije.buskec lagano odgurnut,poleteo kroz vazduh ko da su ga ispalili iz topa.naleteo na njihovog gosu,dobro su se sudarili.nazalost i njihov gosa se dobrano raspizdio,al i cigan buskec dobio.doduse,njihov sjebo arkadu i izasao.instant karma.posle im rezevni gosa odbranio sve.

7. Danas Francuzi lupaju kitom Rumuniju.

8. najbolji strelac - nolito, kvota 50

9. Ako Nolito bude najbolji strelac kurac ti popusim.

10. nolito super igra.bice startre u spaniji,tako da...
    mozda ti se i ostvari zelja rasnee :p

11. Što se tiče navijača: Sinoć se Englezi potukli sa muslimanima i crncima koji navijaju za Marsej. Englezi dobili, al ih je bilo više.

12. smrdljivi englezi.gde god odu kurce se,pa kada dobiju po picci onda kukaju kako ih turci bodu jataganima.

13. Beži bre kretenčino maloumna, idi otvori temu o fanatičnim navijačima evropskih reprezentacija pa tamo baljezgaj o podjednako debillnim kvazinavijačima koji prave sranja, koga boli kurac za to, imbecilu.

Edit: Rasnilu upućeno, prija mi da se istresem na glupanderu.

Večeras Rumuni daju gol Francuzima, a vi kako 'oćete.

14. Ajde nastavi da mi ga dudlaš i ne uznemiruj se. Ok?

15. Rasni tebe baš niko ne miriše vidim...

16. Hahahaha to što se par degenerika oseća ugroženo kad mene vidi nije moj problem.

17. Coakg da ode na 2 meseca svi bi zaboravili da postoji ahahha

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.