Vukajlija EURO 2016 prediktor

1. Sisaj kurac.
    Prestigo si me.

2. pogodjeno sve danas takodje + rez zadnje utakmice

3. Pikujte utakmice ljudi, masu vas ima koji zaboravite

4. Tako je bilo i za premijer ligu. Pola ljudi se smori pre polovine takmičenja i odustane.

5. A iskreno toliko su mi meeeh utakmice da sam zaboravio, Premijer sam isterao do kraja a ovo već drugi put zaboravljam jbt

6. Drago mi je sto ne igram ovaj prediktor,jer bi isfulo samo tako

7. danas sam super prošo prve dve, + nemačka sev irska i rezultat

a onda ga ultimatinvo izduvao u druge 2

8. Dobih i ja sad onu kapicu kao najbolji za kolo :)

Završih grupnu fazu na po meni zadovoljavajućem 7. mestu

9. svaka cast....manje vise svi su isto pogodili u zadnjem kolu.

10. http://image.prntscr.com/image/3bbe21d8489f435da081d593798cf597.png

Фађо и ја пичке држимо заставу Исланда, а нисмо веровали у њих. И што ми је још занимљивије, овај Алана са енглеском заставом типовао на Исланђане. И ко је уопште лик?

11. Ja sam pičketina najveća. Znaš da sam imao osećaj da Island prolazi a nisam imao muda ni kladionicu da odigram ni u predktoru da stavim pobedu nego ko pička neka stavim nerešeno. Jebote, koliko se ja nerviram zbog fudbalskih igrica jebenih.

12. Čestitke Kono_Ciro_Da na tituli i i Fađu na tituli u head2head. Vidimo se uskoro u četvrtoj sezoni PL Prediktora.

13. Bravo moci, nisam imao volje da završim ovo jbg, PL ću ispoštovati

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.