Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
сад ће вук да га сломи дркајући зато што му је неки лик са женског дуплог написао да ће га водити на пицу
Sta mislis koliko mu kurac od drkanja zavija na jednu stranu?
37 степени
I to sto posto zavija na levu tj levoruk je
vuče koje si godište
Pričajte šta hoćete, ja ću .Vuka da vodim na picu :)
zar ćeš sa psihopatom da ideš na picu, ne plašiš se?
Nudi mu picu, a piše po sajtu da je psihopata.
Kad jedno drugo na pici nadrogiraju, on nju onom drogom za silovanje a ona njega lekovima za smirenje.
I KOSMO MI
koji je kurac ovim dvoje
HIP HIPNOTISANI SU
DOLAZE PO MENE MENE MENE MENE MENE MENE
jebo mater pet duplih se "žalilo" srni da ja delim njene slike svuda ahahahaha, a nemam ništa ni sa lexom ni sa njom
Ahahahhahahahaha
Imo sam devojku jednom a danas vise ne.Nepodnosim da mi brani da odem da se olesim sa ortacima u birtiju vikendom uvece.A i jebiga nemogu se suzdrzim dok setam sa devojkom da neku nepogledam u dekolte ipak musko sam :P.Sada imam samo kratke neobavezne vezice i uzivam sto bi Miroslav Ilic reko "Nije zivot jedna zena".
http://3.bp.blogspot.com/-Oe5fdBlOr3s/VpyHx2fZIgI/AAAAAAAAESQ/uMrXliLXT20/s1600/Picture%2B339.jpg
♡
kakav je benigni tumor ovaj atomski mis hah
hahahahaha
mylycy sam razbio picku pesnicama otada nemam ribu