Tesla ili primer o cuvanja Licnog Identiteta, Nacije, Zemlje Srbije

1. Postovane kolege Korisnici Foruma sajta : www.vukajlija.com - Kultura,

Smatram da bi forumima i edukacijom mogla da se povrati Nacionalna Svest o pripadnosti jednom Narodu.

Sticajem okolnosti, nasao sam se u Aziji, i tokom dugog niza godina zapazio kako jedan Narod nema svoj identitet.
    Ne postoji Nacionalni Ponos i Zemlja je gotovo unistena nemarom.

Ponekad se pitam, da li se u Srbiji ljudi sa pravim odnosom ponasaju sa Imenom i Delom nasih Velikana.

Kao primer, dao bih temu "Bosko Buha i Nikola Tesla", koja po mom skromnom misljenju vodi Nasu Svest u pogresnom Pravcu.

Citiracu pomenutu temu:
    "Ovo su dva ribolovacka udruzenja.
    Prvi love ribu dinamitom, a drugi strujom."

Ukoliko je cilj bila samo razonoda, postujem, ali cenim da postoji mnogo vise primerenijih i duhovitijih tema, od tracenja Imena Najveceg Genija kojega je Srpski Narod imao.

S' Postovanjem,
    Davor Brecic

2. Ćao Davore, raskiseliše li ti se opanci? :)

3. Тесла је био највећи амерички научник и човек коме свет много дугује.

4. Kao prvo, Tesla je bio svetski genije, ne samo srpski. Kao drugo, ovde se uglavnom zajebavamo i zabole nas patka za očuvanje nacionalnog identiteta. Kao treće, Boško Buha je bio desnoruk, al to nema veze...

Davore, dobrodošao na sajt i ne primaj sve k srcu.

5. Da nema Tesle visio bih sad na Vukajliji u mraku...

6. Ми смо овди сви комуњаре и сатанисти.

7. On voli male zečeće dečake. :)

8. @gambi, ja sam devojčica
    i volim male zeke

9. Znam zeko, ja te to od milja oslovljavam u muškom rodu. :)

EDIT: Tooo Black Hole! :)

10. Tesla je bio Hrvat! Kao i Ivo Andrić!

A a a, je l' me mrzite sada, a? :))))))

11. Dosta mrsomuđenja. Zaključavam.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.