Smatram da bi forumima i edukacijom mogla da se povrati Nacionalna Svest o pripadnosti jednom Narodu.
Sticajem okolnosti, nasao sam se u Aziji, i tokom dugog niza godina zapazio kako jedan Narod nema svoj identitet.
Ne postoji Nacionalni Ponos i Zemlja je gotovo unistena nemarom.
Ponekad se pitam, da li se u Srbiji ljudi sa pravim odnosom ponasaju sa Imenom i Delom nasih Velikana.
Kao primer, dao bih temu "Bosko Buha i Nikola Tesla", koja po mom skromnom misljenju vodi Nasu Svest u pogresnom Pravcu.
Citiracu pomenutu temu:
"Ovo su dva ribolovacka udruzenja.
Prvi love ribu dinamitom, a drugi strujom."
Ukoliko je cilj bila samo razonoda, postujem, ali cenim da postoji mnogo vise primerenijih i duhovitijih tema, od tracenja Imena Najveceg Genija kojega je Srpski Narod imao.
Kao prvo, Tesla je bio svetski genije, ne samo srpski. Kao drugo, ovde se uglavnom zajebavamo i zabole nas patka za očuvanje nacionalnog identiteta. Kao treće, Boško Buha je bio desnoruk, al to nema veze...
Davore, dobrodošao na sajt i ne primaj sve k srcu.
Postovane kolege Korisnici Foruma sajta : www.vukajlija.com - Kultura,
Smatram da bi forumima i edukacijom mogla da se povrati Nacionalna Svest o pripadnosti jednom Narodu.
Sticajem okolnosti, nasao sam se u Aziji, i tokom dugog niza godina zapazio kako jedan Narod nema svoj identitet.
Ne postoji Nacionalni Ponos i Zemlja je gotovo unistena nemarom.
Ponekad se pitam, da li se u Srbiji ljudi sa pravim odnosom ponasaju sa Imenom i Delom nasih Velikana.
Kao primer, dao bih temu "Bosko Buha i Nikola Tesla", koja po mom skromnom misljenju vodi Nasu Svest u pogresnom Pravcu.
Citiracu pomenutu temu:
"Ovo su dva ribolovacka udruzenja.
Prvi love ribu dinamitom, a drugi strujom."
Ukoliko je cilj bila samo razonoda, postujem, ali cenim da postoji mnogo vise primerenijih i duhovitijih tema, od tracenja Imena Najveceg Genija kojega je Srpski Narod imao.
S' Postovanjem,
Davor Brecic
Ćao Davore, raskiseliše li ti se opanci? :)
Тесла је био највећи амерички научник и човек коме свет много дугује.
Kao prvo, Tesla je bio svetski genije, ne samo srpski. Kao drugo, ovde se uglavnom zajebavamo i zabole nas patka za očuvanje nacionalnog identiteta. Kao treće, Boško Buha je bio desnoruk, al to nema veze...
Davore, dobrodošao na sajt i ne primaj sve k srcu.
Da nema Tesle visio bih sad na Vukajliji u mraku...
http://www.youtube.com/watch?v=UCZQ0Mq9H_M
Srećan rođendan želi ti Google!
ne dirajte tita!
:)
Ми смо овди сви комуњаре и сатанисти.
I volimo dečake.
ja ne volim, lažu!
On voli male zečeće dečake. :)
@gambi, ja sam devojčica
i volim male zeke
Znam zeko, ja te to od milja oslovljavam u muškom rodu. :)
EDIT: Tooo Black Hole! :)
Tesla je bio Hrvat! Kao i Ivo Andrić!
A a a, je l' me mrzite sada, a? :))))))
Dosta mrsomuđenja. Zaključavam.