па 11
5 сати касне за нама, то су 4 временске зоне плус један сат јер су на јужној хемисфери и тамо је зима
11 ujutru je vrhunski termin za četvrtfinale košarkaškog turnira na olimpijskim igrama.
Cenim da igrači ne pamte kad su imali trening toliko rano a ne utakmicu da igraju.
Aj ne lupaj to je sasvim ok termin za tekmu,11 tamo,16 h ovde..Jok bolje je u 23:15 a ovde u 3:15 ujtru.
Radulja bi se uspavao na klupi da mora da igra u 11. Mamuran je bar do pola 1 jbg xd
Boha trema kreće da hvata zbog utakmice
Šta pričaš jbt, pa to je čak i prekasno za jutarnji trening
Ниси једини Бох. Ја свако мало гледам на сат, као да почиње за пола сата, а не пола дана.
Jebeno skroz
nemam tremu jer mi ishod ove utakmice nece uticati na zivot
I ja isto jebem ti a putujem ujutru ici cu pijan na put daj boze samo da ne putujem pijan i nervozan to je zajebana spika
+1 + žena mi je trenutno u rađaoni braćo moja mila
Edit: sasam se čuo, nije još, al brzo će
Ljubazna pobeda Srbije, ovaj put se nece cekati zadnji minut
Jebate Bog pa mi smo počeli da zaziremo od Hrvata
Mislim da je bilo razumno da počnete sa tim još od kraja poslednje rata između vas
Ti si beše Rusin?
Честитам, Главни. Ако Бог да да прође све како треба.
ja sam građanin svijeta
Moja nacionalnost : Zvezdaš
Ko će biti noćas pijan Glavni će
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
па 11
5 сати касне за нама, то су 4 временске зоне плус један сат јер су на јужној хемисфери и тамо је зима
11 ujutru je vrhunski termin za četvrtfinale košarkaškog turnira na olimpijskim igrama.
Cenim da igrači ne pamte kad su imali trening toliko rano a ne utakmicu da igraju.
Aj ne lupaj to je sasvim ok termin za tekmu,11 tamo,16 h ovde..Jok bolje je u 23:15 a ovde u 3:15 ujtru.
Radulja bi se uspavao na klupi da mora da igra u 11. Mamuran je bar do pola 1 jbg xd
Boha trema kreće da hvata zbog utakmice
Šta pričaš jbt, pa to je čak i prekasno za jutarnji trening
Ниси једини Бох. Ја свако мало гледам на сат, као да почиње за пола сата, а не пола дана.
Jebeno skroz
nemam tremu jer mi ishod ove utakmice nece uticati na zivot
I ja isto jebem ti a putujem ujutru ici cu pijan na put daj boze samo da ne putujem pijan i nervozan to je zajebana spika
+1 + žena mi je trenutno u rađaoni braćo moja mila
Edit: sasam se čuo, nije još, al brzo će
Ljubazna pobeda Srbije, ovaj put se nece cekati zadnji minut
Mislim da je bilo razumno da počnete sa tim još od kraja poslednje rata između vas
Ti si beše Rusin?
Честитам, Главни. Ако Бог да да прође све како треба.
ja sam građanin svijeta
Moja nacionalnost : Zvezdaš
Ko će biti noćas pijan Glavni će