Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Говна кабловска.
ja sam gledo na digitalnoj aco sbb imam
blago vama imate direktan prenos kajaka hahahahah
Делаведова се спрда са свима на турниру.
http://www.lolisandpotts.com/AnimatedGifs/GOD%20DAMN%20KAYAK.gif
Hahahh :D
Hahaha Makarone
Gledam jbg imam na tel D3GO i MtsGo al na tvu neće jebem im mater
Litva najlošija repka sig
Ми ако прођемо у полуфинале, убићемо Аустралију. Индијанци тешки.
оћемо курац
Селектор Литваније
http://www.nadlanu.com/upload/images/articles/2015/07/29/TesnaStar_1438167757.jpg
ПРОПО
Gde gledas na d3go bohore. Gde ima jebeni prenos. Imam i ja taj kurac.
Ima li na YT negde?
Lol imamo bolje prenose od vas...
Razvališe ih i kroz reket i van linije za tri, otkad je izašao jankunas, ne znaju 'de su u reketu.
Ovo lako može i na 30+ ako litvanci nastave sa ovakvom odbranom.
E a ono kad prikažu onaj grad kad se završavaju reklame na rtrs-u, je li ono banja luka?
Baš jadan grad ako jeste.
Prikazuju sve "gradove" nase genocidne tvorevine!
Немој БО да буде, извешће све носиоце игре. Јебени Лиш да буде плеј, немој то да ми раде.
SKINITE ACESTREAM I GLEDAJTE KO LJUDI