Pa ono nije da ne favorizujem el ali gledam i nba divac stojakovic najjaci tandem ikada
Jeri igra trejsi mekgrejdi
мени је наскок и шут са полудистанце нешто најтрвије у баскету
Meni kucanje i banana
Rampa u stvari prva, kucanje mesto br 2
Meni podbacivanje za loptu.
do kad će ljudi dolaziti na teme i pitati za strimove? Do 2020?
Ipak se uključuju na vreme, eno na rts-u basket.
Prekinuće samo ako padne neki gol tamo, ali ne bi trebalo.
За Литванце само једна порука:
СМОЛ ТАУН ИН РАША ЈУР ЏСТ А СМОЛ ТАУН ИН РАША СМОЛ ТАУН ИН РАААШААА ЈУР ЏСТ А СМОЛ ТАУН ИН РАААШАААА
шта ли само серњаш гвоздене, па тешко је наћи неки линк да ради и шта сад, да не питаш да л је неко нашо неки добар?
а сада мало праве кошарке увек неугодни серђо љуи јако и до самог краја нема шта може да погоди како хоћете
ево креће на ртс2 јебем им мајку свима већ сам почео да бијем све по кући
Hahahahha ne lazi majmune do sad si molio zenu da te pusti napolje da gledas
teško je naći link da radi možda ako nemaš pristup internet pretraživaču zvanom Google i više od 3 minuta vremena na raspolaganju
De Kolo - poludistantza
ne kažem, ove stevanove varijante su koristan savet, to možeš realno da ne znaš, al ovo kao e dajte linka nekog hehe aman više
ало ртс ђе вам је увек неугодни марин седлачек да каже како се утакмице добијају јаком одбраном и конкретизацијом у нападу
Kolika budala treba da budeš da uđeš Gasolu pod koš i da kao skočiš?
Ajde gasol povredi se usta te jebem nemoj nabiti indeks 30 pls
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Pa ono nije da ne favorizujem el ali gledam i nba divac stojakovic najjaci tandem ikada
Jeri igra trejsi mekgrejdi
мени је наскок и шут са полудистанце нешто најтрвије у баскету
Meni kucanje i banana
Rampa u stvari prva, kucanje mesto br 2
Meni podbacivanje za loptu.
do kad će ljudi dolaziti na teme i pitati za strimove? Do 2020?
Ipak se uključuju na vreme, eno na rts-u basket.
Prekinuće samo ako padne neki gol tamo, ali ne bi trebalo.
За Литванце само једна порука:
СМОЛ ТАУН ИН РАША
ЈУР ЏСТ А СМОЛ ТАУН ИН РАША
СМОЛ ТАУН ИН РАААШААА
ЈУР ЏСТ А СМОЛ ТАУН ИН РАААШАААА
шта ли само серњаш гвоздене, па тешко је наћи неки линк да ради и шта сад, да не питаш да л је неко нашо неки добар?
а сада мало праве кошарке увек неугодни серђо љуи јако и до самог краја нема шта може да погоди како хоћете
ево креће на ртс2 јебем им мајку свима већ сам почео да бијем све по кући
Hahahahha ne lazi majmune do sad si molio zenu da te pusti napolje da gledas
teško je naći link da radi možda ako nemaš pristup internet pretraživaču zvanom Google i više od 3 minuta vremena na raspolaganju
De Kolo - poludistantza
ne kažem, ove stevanove varijante su koristan savet, to možeš realno da ne znaš, al ovo kao e dajte linka nekog hehe aman više
ало ртс ђе вам је увек неугодни марин седлачек да каже како се утакмице добијају јаком одбраном и конкретизацијом у нападу
Kolika budala treba da budeš da uđeš Gasolu pod koš i da kao skočiš?
Ajde gasol povredi se usta te jebem nemoj nabiti indeks 30 pls