Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. dobri delfini...kosarkasi nemaju sanse za dalje.lose igraju

2. бомбаш је вучићупедеру

3. Ovo delfini mi je kao kad neki naš nub naziva sportiste onako kako ih nazivaju ovi što ih poznaju, tipa šljaker koji radi za 30 soma u fazonu "naš Nole". Još su jači oni hipsteri što navijaju za Liverpul i kao su u fazonu "kako smo razbili Arsenal bre YNWA hehe" a traži vezu među redarima da uđe na averidž tekmu u Pioniru.

4. Plava četa - odbojka

5. ili generalno PLAVI

6. jebote meni su labokv i sanitarničvor isti likovi lolo

7. i ovaj transfer blama. Aj što je pesma transfer u rangu Bajagine zvezdaške himne, nego je i posvećena najpederskijem sportu koji postoji
    https://www.youtube.com/watch?v=yY5-sR25asw

8. jovičićeva himna vukajlije > ovo

labokv >>> sanitarni čvor

9. hahah delfini, meni je to bas kretenski pa sam se zezao.ili slovenci zmajceci.kao deca kad se igru pa podele nadimke, ja cu da budem robo kap, ja dinosaurus itd

10. Ovi naši pajser što tripuju NBA kad Karmela zovu Melo
    axxaxaxax

11. odbojka ne samo što je najpederskiji sport na svetu nego je i najbolesniji u smislu fizičkih predispozicija. u svakom sportu drugom na svetu možeš da nađeš sebi neko mesto koliki god da si, samo ovde moraš jebeno prosto da budeš veoma visok ili eventualno da budeš neko čudo prirode sa odrazom. sećam se kad smo par puta igrali odbojku u školi baš sam bio u fazonu aj ne jebite me sa ovim sranjem

12. jovičićeva himna vukajlije > ovo

labokv >>> sanitarni čvor

Gvozzden = pizda

13. Npr. hrvatske barakude do jaja naziv. Ima nešto uličarsko i gerilsko u sebi, ali delfini. Da su ajkule čak bih možda i koristio izraz jer zvuči ljuto.

14. pa gde brate da imaju srbi naziv bakarude mitke bi se presamitio i crko odma na mestu. delfin, dobri pomagač ljudi, to je srbin.

15. Kakva jebena utakmica. Odavno nisam ovoliko strepio od Hrvata, ali bilo je gusto.
    Jokara ćaća!
    Ostao još jedan Hrvat na turniru. Valja i njega slati kući.

16. pre ste pricali da podsecm na nekog radijaciju, sad na sanitarnog.ovde neki sta rade samo uporedjuju, izvode neke zakljucke,(te diskusije:ovaj je ovakav, ovaj onakav-a ja sam dobar jel da da jesam?) kao tinejdzeri.verovatno se i radi o tinejdzerima.

17. aj da smislimo Nolu neki blam nadimak i onda on ode ranije nego što je predviđeno u penziju, da nas spasi bruke jelte

18. Kapiram da su Japanci ona fugu riba, totalno hardcore, otrovni ko cijanid. A mi jebeni delfini.

19. Ja i daljem tvrdim da si Radijacija vol. 2, Labe, tj. vukajlijaš sa najvećom šansom da izvrši masovno ubistvo nedužnih civila i kurvi.

20. Dub
    Kakva jebena utakmica. Odavno nisam ovoliko strepio od Hrvata, ali bilo je gusto.
    Jokara ćaća!
    Ostao još jedan Hrvat na turniru. Valja i njega slati kući.

Brate istripovao si me na par sekundi jebem ti

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.