Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Таман хтедох да напишем Ангола '92. против Америке, али није. Дали су 16 поена. Лололо
https://en.wikipedia.org/wiki/Basketball_at_the_1992_Summer_Olympics
ŠTIMARA ČETNIČKI VOJVODA
jebo vas štimac debili odvratni. šteta što nije bila tuča, australijanci su među najljućim glavama sveta ugazili bi srpske šabane
Djordjevic gospodin covek, realno
Miloš imperatar može
Dulova ckola
фендере довољно су ти иритантни коментари и без тог лололо на крају, ако би могао да изоставиш некад били бисмо ти захвални
Je l sam samo ja skapirao da nas Sale kao naciju popišao izjavom sada? Što nismo verovali u njega.
DA JE BOBI OVDE BILO BI 35 RAZLIKE
fender i njegove nba zvijezde lol
Иритантна си ти лобања па ништа. :)))))))) (Је л' боље?)
hahahaha, ali najjače je što znam da Štime nije prikucao jer je seljačina, nego jer je retard željni. Ahahahahah, predlažem da finalu puste Štimeta na startu da da jedan koš, pa da ga izvedu do kraja tekme. Ono, sportski duh, olimpizam, pravi trenutak za usrećiti dete debila.
Tek se sad vidi koliko je Marjanovic bespotreban,samo bi unazadio ekipu,Jokic ili Raduljica bi morali da budu treca petica a potencijal koji imaju je znatno veci od Marjanovicevog,Jokic ce nositi reprezentaciju i cestitam im na pobedi,odlicna odbrana celu utakmicu,svaka cast.
ne
Stimac je inteligentniji od 90% ove teme nubovi
ŠTIMARU PUSTITI DA IZLEMA DŽORDANA ODMA NA POČETKU I TAKO NAM OBEZBEDI ZLATO
Tek se sad vidi koliko je Marjanovic bespotreban,samo bi unazadio ekipu,Jokic ili Raduljica bi morali da budu treca petica a potencijal koji imaju je znatno veci od Marjanovicevog,Jokic ce nositi reprezentaciju i cestitam im na pobedi,odlicna odbrana celu utakmicu,svaka cast.
Ko je bre ovaj Marin Sedlaček ajde bre debilu ili daj neko pičkaranje ili neki kobjasn šta tu sad neke b92 komentare bacaš
Hahahaha
Бохор
Je l sam samo ja skapirao da nas Sale kao naciju popišao izjavom sada? Što nismo verovali u njega.
Ne jebe te niko xd