"'Nekad si na sajtu mogao da procitas ozbiljne teme i rasprave....kad se samo setim kakvi su sve likovi bili pre na sajtu, prave legende, znali smo da se zajebavamo, ali znali smo da pricamo i o ozbiljnim stvarima....dzimi, zmia, wojtek, ja, smarko, energija, blek hol, dankan, mr moon i gomila drugih.....eeee kad se setim kad smare i ja istrolujemo ceo forum, bukvalno svi popadaju sa stolica od smeha, onda nas banuju na tri dana, al mi se ne vracamo sa duplih nego odsluzimo taj ban, al makar svi pocrkaju od smeha, a ne ovo danas sve neki usiljeni trolovi i smaraci....nikad vise nece biti sajt to sto je nekad bio, ko zadnji izadje neka ugasi svetlo.''
Debeli, Bogdan i Jokic ce biti dovoljno, ostalo nek budu sve Jovici nece biti problema. Uvek su u reprezentacijama bila dva vrhunska i proseci.
Ахахаха! Богдан! Само Гудура, Бориша и Јокић!
Ne na Džordana, on je njihov Štime, daj nekog totalno antipatičnog.
Ко сад има муда да пребаци на ХРТ 2? хехе
ne budi glup, blokiran je na kablovskoj
Bogdan ima fazon 0/10
Bogdana dao koš
Ja gledam na BHT1 isto je
eh da je jugoslavije velike sada... bilo bi 20 razlike. za njih
Još malo pa će stići Simona po broju poena.
Stigao ga.
ne budi glup, blokiran je na kablovskoj
Нисам глуп, имам онај дигитални рисивер.
Bogdan treba da izjavi sudijama nek zovu Duranta za reprezentaciju
Durent ubaci nakon sirene ovaj kaže "Šteta što ovo nije ušlo"
bogdan prevara milenijuma ovoga ja to pričam odavno
Bogdan nikad pogodio nije kad je bitno.
Bogdan treba da izjavi sudijama nek zovu Duranta za reprezentaciju
Komentar večeri.
"да су кренули копнено јебали бисмо им мајку" = "да имамо бобија и бјелицу а да они нису допинговани јебали бисмо им мајку"
Ако они остану на испод сто, а са обзиром да смо ми пребацили 50, биће то пристојан резултат.
"да се играла још једна четвртина америка би банкротирала"
reme