Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Шта знам, могао би Ајон можда да ми буде на центру, физички је јак и са добрим плејом би могао фино у нападу да допринесе.

Ја бих можда Шведа на плеју прије него Ароја ког је Лаки навео. Остали играчи са списка су ок, може се фино пробрати.

2. Теодосић, Бојан Богдановић, Датум, Јокић, Марк Гасол

3. ja bih ipak manje ovih IĆ igrača a više brat ADETOKUMBO

4. Ето, Шведа сам превидео. Не знам колико би Новицки могао да допринесе, али претпоставивши да ми морао да се игра пресинг 40 минута, и много фаулова, нашао би и он своју улогу као 3. центар.

5. ja bi izbacio sa ove liste laki igrače kao što su Vigins, Tompson, Hibert, Horford, to su realno Ameri, svi su išli na koledže, crnci su, iz komšiluka su itd.

6. ako pravimo tim pravimo ga tru :)

7. па стави паркера. ако не планираш да направиш меч тек за две-три године.

8. Kulturno pitam, je li bilo proglašenje petorke sinoć ili nije? I ako jeste, ko je u njoj.

9. Guglaj majmune шта си ти, неки важан курац, па да ти не трошимо пет минута?

10. на википедији за прву и другу петорку из лондона пише да је по избору еспн-а. тако да фиба вероватно не проглашава. проверио сам, еспн је објавио петорку 2012. сутрадан по завршетку финала. тако да треба очекивати вечерас ако верујеш суду еспн-а.

11. haha ja gluposti braćo mila
    ESPN pet amera naravno xD

12. Ma debil truc oce sve da drugi obave za njega i dodju mu na noge poznajem ja takve makijaveliste jebem im ja majku dekiju i bohor pun mi ih je.kurac vise majke mi mars u pizdu materinu

13. Mislis da mozes smejanjem nesto da promenis nisi bre ti niko neplasim te se mrs u pizdu materinu popusi

14. Ehehe Srbenda ko stariji brat na zurci mladjeg gde je drustvo sve od mladjeg brata i ribe pa ga niko ne jebe, a on udari pesnicom u vrata i napravi sranje da prekine zurku i svi ga sazaljevaju

15. Slušaj me spodobo, muka mi je od tvojih prejadnih prozivki koje prosipaš po forumu. Ponašaš se kao čobančica tek pristigla u grad koja se nabija svima na kurac i ako joj neko baci smešak ona se nabija još više, i kad taj svrši ona nastavlja da skače sa sve mlitavim kurcem u dupetu.

Shvati da si slinavo ciganče koje bi svi našutirali al ima ljudi sa strane koji gledaju jbg.

16. Evo Prosecni se prijavio sa pogresnog naloga. Prosecni je Cilmo, nije da nismo znali.

17. Teodosić, Parker, Goran Dragić, De Kolo, Batum, Đinobili, Furnije, Galinari, Antetokounmpo, Datome, Deng, Novicki, Dijao, Bjelica, Ibaka, Mirotić, braća Gasol, Horford, Vučević, Gober i Bogut bi bio neki širi spisak.

To ako ne računam Kanađane. I recimo Karl Entoni Tauns je rođen u Americi, ali nastupa valjda za Dominikansku republiku ili tako nekog, odnosno valjda je nastupao kao mlađi. Ako je stvarno tako, i njega odma u tim. Preskočio sam dosta evropskih niskih igrača (mahom Španaca) koji bi možda mogli da se nađu na širem spisku, ali nisu baš nešto preterano kvalitetni (u poređenju sa ovima ovde), a potencijalno bi narušili atmosferu u timu. Jer su Španci, jbg.

Da li bi najboljih 12 odavde dobili Amere u nekoj plej of seriji? Naravno na ove Amere sa prvenstva mislim - Durenta, Džordža, Entonija, Irvinga, Kazinsa i ostale? Da su Parker, Đinobili, Novicki i Gasol par godina mlađi, ne bih razmišljao, ovako mi oni i dalje manje-više deluju kao glavni igrači.

18. Iako se u jednom trenutku pre 10-ak godina cinilo da evropska kosarka polako hvata zamah sa Nba, mislim da nikad u istoriji nije bio veci kvalitativni jaz nego sad. Ne verujem da bi reprezentacija Evrope mogla da parira solidnom nba ligasu.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.