Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Ne samo Evropa, nego i Južna Amerika, Afrika, Azija, Australija, pa čak i Antarktik. Pa pogle ovu četvoricu koji su se povukli/će se uskoro povući iz reprezentacije - Parker (uz sve dobre partije za reprezentaciju, bio je i mvp finala+pun kurac prstenja), Manu (trebalo je da bude mvp finala + zlato sa Olimpijade na kojoj su dobili Amere + pun kurac prstenja), Gasol (drugi najbolji igrač tima koji je uzeo dve titule + daleko najbolji igrač tima koji je dva puta igrao manje-više egal mečeve sa Amerima, i to dosta jačim od ovih ove godine) i Novicki (još i najbolji od svih njih, mvp finala i daleko najbolji igrač tog tima koji je uzeo titulu). Ko od bilo kojih neameričkih igrača deluje da može da ima karijeru ili kvalitet kao oni? Osim Bogdana, Bombaš, naravno.

2. Da, Bogdan definitivno. Jokic takodje.

3. Шредер се не може изоставити ни на ком списку не-Америчких играча, поготово не након онаквог европског.... Саторански и Порзингис исто....

4. Адетокумбо би могао бити једног дана МВП.

5. lečki_mrav

Teodosić, Parker, Goran Dragić, De Kolo, Batum, Đinobili, Furnije, Galinari, Antetokounmpo, Datome, Deng, Novicki, Dijao, Bjelica, Ibaka, Mirotić, braća Gasol, Horford, Vučević, Gober i Bogut bi bio neki širi spisak.

деје боби

6. Одличан је Адетокумбо, а 22-23 године има тек....

7. Ракоч, Богавац, Чанак, Лабовић и Миличић....

8. Мислим да је Лабовић потписао за Карпош. Плениће АБА теренима.

9. 1: Теодосић, Швед
    2: Бојан Богдановић, Де Коло
    3: Галинари, Датоме, Антетокунмпо
    4: Ибака, Диао
    5: Пау Гасол, Вучевић, Гобер

Ето, 100% европска екипа, мислим да би могли да се носе са овим тимом САД онако мушки.

10. Лабовић је постао управо тај ниво играча, да игра по Македонији, Румунији, Бугарској, евентуално у Грчкој за Ретимно ил' сличну екипу.... Карпошу кад видим састав очекујем Гечевског и Катнића да им видим у ротацији....

11. https://www.youtube.com/watch?v=R0VFIkmPwXU
    ovo je samo mali deo picaka koji su nam oteli arapi.ovu plavu sto se pojavljuje na kraju pored saleta poznajem.

12. svaka cast za poznavanje evropske kosarke, ja ne znam ni 5 klubova da nabrojim

13. Митке, Дијао од пре 2 године бар би могао да конкурише за садашњи тим, мада је и то питање. Новицки јебига, а и Миротића и Бјелицу бих сад узео пре њега. И никако Швед пре Драгића.

14. Мени да се ово десило, или бих престао заувек с клађењем, или бих постао најокорелији кладилац ко онај поштар што је спичкао туђе пензије.

15. И мислим да би европски тим могао да добије овај амерички тим са ОИ, јер и даље мислим да нису показали превелику сигурност. И даље мислим да смо могли доста боље да одиграмо и да их ознојимо мало више, да будемо на -20 бар, можда и -15. А стварно најбољи амерички тим, е то јебига...

16. E jbg, zaboravih Bojana Bogdanovića. Slučajno ili namerno, nisam ni sam siguran. I Mitke, mislim da bi Mark Gasol morao da bude u timu. Prošle godine, nisam siguran da li su on ili Kazins bili proglašeni za prvog ili drugog centra. A ako i nije bolji odbrambeni igrač od Gobera, toliko je bolji u napadu da ga lagano šije.

Ja sam računao da bi ovi Ameri mogli mnogo bolje da se spreme nego sad na Olimpijadi. Ono, bar po koju akciju da vidimo, a ne da Durent šiba trojke sa pola. Mada i to je delotvorno.

17. Марк Гасола нисам ставио због поврједе која га је задесила. Иначе највише сам дилема имао око избора центра. Могао би Драгић, њега сам заборавио. Диао ми је некако готиван са оним својим асистенцијама, са добрим бековима и центром би могао чудо да направи, плус добро скаче. Не знам за Новицког у каквој је форми, јер је на заласку каријере па га зато нисам бирао, а Миротић ми је некако љигав играч, зна да убаци 20 поена коиспичке, па опет зна да се усере да га нигдје нема. Уосталом Антетокунмпо би могао да буде нека четворка уз Ибаку ако би затребало.

У сваком случају, што Стец каже, оваква екипа би могла да парира Америма.

18. поврједе

De ba dođi sebi

19. Шта је проблем, Главни?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.