Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. glavni igramo u nedelju u 03:30

2. Glavni je on moj kurac je glavni sta mu odgovaras ti koga si se uplasio

3. Da, sutra uveče/ujutru igramo.

4. Sledeća je u nekom normalnom vremenu, oko 23h.

5. Гледам јуче Југославија - САД 1996. финале ОИ. Мута сед седи на клупи. Колико ли година тај човек има.

6. Meni je veća enigma Neša trauma.

7. Da li znate da je Muta negde 80-ih bio najbolji 1na1 basketaš u Beogradu, fazon niko nije mogao da ga pobedi dok Dražen nije došao u vojsku u bg, izazvao i pobedio ga 2:0

8. šta, 2 0 u partijama do 11, 21?

9. 2:0 u partijama. Muta se pravdao da on tek došao s mora i nije bio u formi a Dražen trenirao dvaput dnevno

10. Ko prenosi francuze i kengure?

11. Al brzo mi kazite pls

12. Totalno mogu zamisliti Mutu neke 85-te kako pika sket i vodi protiv lika tipa 20-15, pogodi dvojku i veli: "Zadrži kusur!"

13. Ko prenosi bre, ovi govnjari sa rtsa neko plivanje šibaju.

14. Pusite kurac bre, gde gledate

15. Na rts 1 stižu dolari. Znači majke mi dođe mi da im bacim molotovljev koktel na urednika i da mu jebem ženu dok on gori. Govna jedna sad prenose biciklizam jebeni pa ko to gleda stoke jedne givnjarske.

16. Brate kucaj drakulastream na guglu i nađi neki link

17. Tilmo ne budi gluperda, samo je trebalo da odeš na sajt RTS-a i video bi da Australiju i Francusku daju kao snimak od devet.
    A plivanje šibaju u prenosu jer u plivanju imamo takimičare.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.