Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Za koga sad navijamo Marej ili Del Potro?

2. del potro je gospodin marej je pickica malena iskomplekjsirana

3. Tako sam nešto i ja kapirao. Ni on nije sluzio vojsku

4. mama ga gleda na turnirima, konjina 30 godina

5. bojan raduljica
    nenad nedovic
    branko teodosic
    ivica macvan
    zoran stimac
    marko bogdanovic
    miroslav jokic

6. jesu to pičkice vaterpoloaške izgubile 1. četvrtinu od ovih što ne znaju da plivaju? pa treba im ukinuti one dvocifrene mesečne plate u evrima što imaju jebem im mater

7. treba zaraziti iglu virusom hiva i izbosti ih :D

8. bravo marej ajmo sada 7-5 završi

9. treba ih naterati da piju vodu iz ovog gmo zelenog bazena u Riu

10. Molim te reci mi da navijas za Mareja zbog kladionice? Ako ne mrs u pizdu materinu.

11. što se nerviraš oko gluposti pampas

12. Brt ne nerviram se zbog tebe ja

13. Gleam sad Del Potra burazer izgleda kao da je sašio bokalče vinjaka pre nego što je došao da igra i da mu je tesko zbog toga
    Za takvog čoveka moraš navijati jbg

14. imam mareja 42,5 minus opusti se molim te

15. svejedno jedi govna, jebote to ko na Vlazniju pare da stavis... jebale te take pare

16. Jebeni Marej 2 zlata na olimpijadi ima...

17. Džanki gownar
    Idi kod Mareja pa se jebite na engleskim dvorivima gde se jebu braća i sestre

18. Dve suzice su potekle i dva pogleda su pala na kraju, Endijev na mamu, Dzankijev na tiket.
    Nek se jebu obojica.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.