Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
evo šta kaže pregotivna glava i veliki gospodin i znalac coach nick https://www.youtube.com/watch?v=Bq4c0cnEJ00
Ne verujem da se razlika između Amera i ostatka sveta toliko smanjila u odnosu na 2014 kad su gazili sve sa po 30. Mislim da ima tu rezerve kod njih.
kul klip džanki ja ovo ništa ne vidim kad gledam lolo. i lik je baš ubo raduljicino prezime vidi se da je gospodin
Па не видим да неко и тврди да се смањила разлика, једноставно је овај тим у ондосу на онај у лошијој форми, делује раштимовано, најбољи шутер им је до ове утакмице шутирао тројке очајно, Дурент на моменте изгледа као да га и даље чува Игоудала, Казинс се мучи са личним грешкама, Грин са оваквом минутажом и улогом изгледа као дублер оног човека из Вориорса...
ali kakva faulčina na 10:30 nije svirana ali dobro da ne zvijezdapartizanujemo sad
А гле стварно на 11:00 што је последња секунда за напад трајала фазон 3 секунде нелол
Oćel da gleda ko ovo noćas?
Idi spavaj ponoc je prosla
Ја вјероватно.
Bravo Mitke.
A ti Bombas kakav si ti to navijač i ljubitelj košarke? Nekad mi bude drago što navijaš za Partizan
Još Tilmo i Rasni da su Partizanovci pa j ane znam zlatom bih plati XD
jel ti opet pala kosa u oci pa ne vidis neke stvari XD
Kuratz shisham se na brzo Xd
Lepo nas jebu japanci, ovo ako neko kaze da nije bojkot ne zna nista o sportu
Šta igramo?
Brt kakvo stanje u državi takvo i u sportu
dzivdzan.jpeg
Vaterpolo
Pa jebem ti Bogove ti gubis od Japana da me neko pitao ja ne bi znao da kažem da l oni imaju ili ne repku za vaterpolo
sad cemo ih jebati
5:5 jebi mocni japan
#AJMOOOOOOOO