OI Rio 2016

1. Kako je usrao? Ne znam za to.
    Inace i onaj biznis sa picem nekog od nenovaka se bas pokazao ''uspesno''. Moguce da su vec i zatvorili tu firmu.
    Edit: I oni Novak restorani, bas ''uspesno'' posluju

2. Relano gledano nije nemoguće da ih u neku ruku ovaj izdržava, ne naravno u bukvalnom smislu.

3. Nisu, ili imaju previše zaliha, pa dele studenckoj sirotinji da se truje. Valjda je Tiki to beše. Retko ogavna pišaća u flaši.

4. Gonzo zaista si dobro obavesten, cudi me onda kako Zurnal proda 246 primeraka dnevno.

Stvari koje sam napisao nisu baš striktno vezane za sport. Možda zbog toga.

Kako je usrao? Ne znam za to.

Pre nekih šest godina je Đovaku valjda isticao prethodni ugovor sa Adidasom. Počeli su pregovori oko novog ugovora, naravno boljeg jer je u međuvremenu Đoković osvojio i prvu grend slem titulu i pozicionirao se u tom trenutku kao standardni treći igrač sveta da bi sve usrao Srđan koji je istripovao da može da ucenjuje ljude iz Adidasa i zahteva nenormalnu cifru. Ovi su mu samo rekli ''hvala i doviđenja''. Ovu priču mi je potvrdio relativno brzo posle tog događaja lik koji radi u predstavništvu Adidasa za Srbiju kada smo bili istim povodom na službenom putu u italiji.

5. Pa i taj UNIQLO sigurno nosi zbog kvaliteta, sumnjam da je zbog toga sto su ponudili najvise para...

6. E a kako se kod nas oporezuju sportisti? Tj. koliko bi Đovak trebalo da da državi od svake nagrade?

7. Papete jasno je da se radi o novcu i da je Novak zato sad pod japanskim brendom, samo što je 2010. Srđan još uvek mnogo precenjivao svog sina kao nekakvo svetsko tenisko čudo. Zato je i poduvao.

8. Gonzo ti si jedan naivan i retko dobro neiskvaren čovek. Voleo bih da nikad ne osetiž život koliko surov je

9. Jebem ti dan Bohor je koj kurac me loguje na ovaj

10. Gonzo ti si jedan naivan i retko dobro neiskvaren čovek. Voleo bih da nikad ne osetiž život koliko surov je

Ovo o čemu sam pisao nema nikakve veze da li sam ja ili ne naivan i neiskvaren. A za svojih skoro 34 godine dovoljno sam osetio koliko može da bude surov život.

11. reme, ne radi se tu o sportskom porezu, radi se o porezu na prihod, svaki prihod preko 25,000 dolara je oporezovan s 15%

12. na godisnji prihod mislim

13. reme, ne radi se tu o sportskom porezu, radi se o porezu na prihod, svaki prihod preko 25,000 dolara je oporezovan s 15%

Fala Bombaš.

14. ovo i ne moze da se nazove drzavom jer nista ne funkcionise

15. Apsurd je sto je ovo nepromenjiva kategorija, odnosno mogucnost da izbegnes placanje istog je veoma mala, tipa za lecenje i slicno... najjace je sto ih boli kurac da li si recimo platio vec porez u nekoj drugoj zemlji, izvor prihoda, znaci nista... leglo ti na racun(e) 100k dolara ove godine, plati 15% od 75k

16. Strasno je i zalosno koliko nasi politicari veze sa vezom nemaju, do te granice da bi i najobicnijem laiku nekada bilo jasno kako i sta, ali ne i njima. Majke mi, stvarno se kod pojedinih situacija zapitam da li neko ima nalog da namerno rusi ovu zemlju. Toliko su nekad resenja prosta i ocigledna.

NPR finansiranje sporta... tu ne treba topla voda da se izmislja, sponzorima se umanji porez na osnovne prihode, to jest podeli se tj porez da mu ostane i za klub i njemu, a i drzava da dobije nesto. Ovako nemaju nista, jos moraju da daju iz drzavne kase.

Ali nemos ti kad je to sve priucen menadzer sa kupljenom diplomom, veze to nema o zivotu.

17. Bomb lupaš jbg
    Ja pamtim kad se porez opraštao firmama ili privatnicima ako od te svote 30% uplatiš nekom klubu tipa
    Ti tih malverzacija nisi svestan

18. Ima veze Gonzo
    Posmatranje tvoje na neke situacije je ko da si odrastao pod staklenim zvonom jbg

19. To je funkcionisalo, lokalne samouprave su finansirale svoje klubove. Oni to nece sada da dozvole prosto zbog centralizovane kase jememimamaiku

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.