Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
vest hem je u fazon, aj se svima iznapusavamo kurca
Pošto ovo nema apsolutno nikakvog smisla kapiram da si napisao zato što ti smeta moje pominjanje Vest Hema u prvom licu. Samo da razjasnimo nisam ja birao da navijam za Vest Hem nego živim od 2004 na Ist Endu. Nekad sam bio redovan na utakmicama ali nema se vremena a i kriza sad brexit i tako to, mislim i dalje imam više novca od tebe sigurno. Poyyyyy
sirotinjska spika jaka je u tebi
pjevas li kad se napijes aaaaj em blooouin babls smol baaabls in diii eeer
Hahaha da i razmišljam kako je sad sve sranje a pre bilo bolje kad su igrali Mur, Hrst i Piters.
Kakva legenda ovaj sudija s meča Brnli-Arsenal, bio je na 5 metara i gleda Košelnog u ofsajdu kako ga lopta napucava u ruku, i priznaje gol :)
ma ko jebe barnli...
Lukaku zver! A kapiram da su i njemu lažirane godine kao i većini iz Afrike.
Sumnjam. Lik je rođen u Belgiji. Zar misliš da tamo takve zavrzlame mogu da prođu?
Рођен је у Белгији а и ћале му је био неки фудбалер тамо.... Те преваре су фазон могле пре 20 година негде да прођу, сад играчи иду и на магнетне резонанце где се утврђује преко костију број година (ваљда је ФИФА за турнире млађих генерација то увела као обавезу, не знам).... А и кад клубови улажу брдо пара за некога контам да сазнају фазон тачну биографију играчевих баба и деда....
Žao mi što Lester nije prodao Vardija i Mahreza, ali to ti je ono, ako se prodaju navijači će kenjati kako su mogli da osvoje ligu šampiona sa njima, ako ostanu i pokažu da su samo "one season wonder" kasno je za prodaju. Ipak, sve najbolje im želim u Ligi Šampiona.
ПОЧИЊЕ
Ова фотографија нека буде амајлија.
https://pbs.twimg.com/media/BuY7GUXIEAEKKqM.jpg:large
Има л неко линк за Ливерпул Јунајтед?
http://livetv.sx/rs/eventinfo/438781_liverpool_manchester_utd/#webplayer_alieztv|45939|438781|503672|1|1|rs
мурињо смара, вратите ван гала
Sad će Ibra da ga nagna.
preveliki je ulog igraju na sigurno, zadovoljne remijem obe strane
ma da, iako najbogatija liga ni za koga se u Premijeru ne može reći da je zadovoljan... Mačester junajted govno godinama, brat mu gradski pušač kurca u Evropi i pored miliona, Čelzi ista stvar, Liverpul će verovatno nešto osvojiti narednih 70 godina, ispunio je kvotu za prethodni vek, Arsenal ne vredi pominjati... I na sve to dodje jebeni Lester i uzme im titulu. Logično je bilo da nešto menjaju, taktiziraju, a tu nema lepote ni golova iako sam ih večeras očekivao
manc postaje novi liverpul.nece se 50 godina oporaviti od odlaska fergusona.
Премијер је можда најуједначенија и најинтересантнија лига за праћење, доста захваљујући огромном маркетингу. Кроз тај маркетинг и то ''грађење култа'' премијер лиге доста пара се слива у њ. Али да је најквалитетнија, далеко од тога. Много јефтинији тимови их јебу по европама, Енглеску репрезентацију са ЕП избацује Исланд...