Премијер лига 2018/2019

1. Runi vise ne izvodi kornere i ne igra, eto sta je

2. Kontam da su dva najbolja leva beka u ligi Shaw i Blind i to me raduje

3. Dva najbolja stopera Bejli i Smoling

4. Stvarno preljepo igra mančesta bez runija degenka

5. Al igra ovaj bejli brat, a i pogba ne znam da li mu je dan ili stvarno sto nema runija ubi coek.

inace sedi mi blind na klupi ja genije ubacio vilijamsa iz evertona, rekoh dace im lester gol.

6. pa daće im lester gol u svakom slučaju

7. Haha kome? Vardija nema na mapi ove sezone a onaj Islam Muslimani je još mala beba za Smolinga. Mahrez ne može prići Blindari našem Maldiniju a Olbrajton može samo da puši moćnom Toniju.

8. ne ložite se, ovo je prvi put ove sezone da mačester igra dobro

9. Brate onaj slimani kad god je pipnuo loptu nesto dobro je uradio. I jel zna neko sto ne prenose ovi pederi vise premijer ligu u 4? jebala ih spanija

10. Jebem ti sunce, ovog dvojica čuvaju i on daje ovakav gol.

11. Najveće poniženje za lester je ulazak ešli janga

12. Hahah sto sam se pokidao na komentar, ako mojes nastavi ovako ubrzo ce postati selektor eng reprezentacije

13. Vest Hem je baš kurčina na novom stadionu. Tadara doktor.

14. Napuniće nas Soton do kraja ,jbg.

15. Koji jad i čemer od utakmice, igre, atmosfere i publike. Ne gine nam borba za opstanak.

16. Mi razbismo Celzija jucer. Ubacismo Sanceza na spica, a Ozil nam je odlicno istrcavao kontre. Osvajamo!

17. Fadjo jedva cekamo da ukrstimo koplja sa vama. Iako ste lose krenuli, gajite ofanzivan fudbal lijep za oko, sto mi postujemo jer i sami tako igramo. Bice divna utakmica.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.