posto sam procitao dnevni apdejt o stanju darka lazica i ko mu je bio sve u poseti,procitao sam i vest da ce murinjo najverovatnije u real za 20 miliona po sezoni.
ја прочитао НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ КОЈУ ЈЕ ПЕСМУ ПРВУ ОТПЕВАО ДАРКО ЛАЗИЋ ПОСЛЕ ИЗЛАСКА ИЗ БОЛНИЦЕ, КАДА ЧУЈЕТЕ, СУЗЕ ЋЕ ВАМ КРЕНУТИ НА ОЧИ.
Буди се моћни РЕАЛ хаха
realno uz siti i totinhem igraju najbolji fudbal.ima tu jos da se igra.jos minimum 5 derbija do kraja.
gledao sam juce totinhem.pregazili su ove.bukvalno napadaju svi gol protivnika.
i arsenal je tesko smece od ekipe.to sam gledao drugo poluvreme.ko da u njima zivota nema.nikad vise nece igrati ls.
lakazet i aubamejang su igraci,ovo ostalo je od solidnog do krs.
totinhem gazi sve redom i onda im se vulvsi najebu majke.
dade ga ono nase govece za pobedu u 90om.
ocekivano dobra tekma siti liverpul.doduse,prvo poluvreme je bilo sranje.gresili su kao da su amateri.u drugom su poceli da igraju ko ludi.robertson je odlican igrac.
gledao sam i vest hem brajton.strasan fudbal.od 4 gola 3 su bila iz peterca.siljenje.
siti je igrao mnogo agresivnije nego što inače igra, baš su pravili bezobrazne faulove, onako u realovom stilu, što liverpulovi igrači generalno ne rade i mislim da ih košta već godinama, ali me u isto vreme i raduje
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Pauzira do avgusta, neće on u sred sezone nikoga preuzeti.
Junajted doveo Solskera na pozajmicu xD
хаххха, шта је ово иде ли Јунајтед на 13о мјесто овде године јелте.
posto sam procitao dnevni apdejt o stanju darka lazica i ko mu je bio sve u poseti,procitao sam i vest da ce murinjo najverovatnije u real za 20 miliona po sezoni.
ја прочитао НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ КОЈУ ЈЕ ПЕСМУ ПРВУ ОТПЕВАО ДАРКО ЛАЗИЋ ПОСЛЕ ИЗЛАСКА ИЗ БОЛНИЦЕ, КАДА ЧУЈЕТЕ, СУЗЕ ЋЕ ВАМ КРЕНУТИ НА ОЧИ.
Буди се моћни РЕАЛ хаха
Мурињо је непотребан Реалу.
Лисице појеле грађане опааа
јбт, лпул иде ка титули
Ma jebem ja njima mamu malo
realno uz siti i totinhem igraju najbolji fudbal.ima tu jos da se igra.jos minimum 5 derbija do kraja.
gledao sam juce totinhem.pregazili su ove.bukvalno napadaju svi gol protivnika.
i arsenal je tesko smece od ekipe.to sam gledao drugo poluvreme.ko da u njima zivota nema.nikad vise nece igrati ls.
https://www.football.london/premier-league/january-transfer-window-free-agents-15604147
ima ovde zanimljivih igraca.
Ова оодбрана Арсе је отп у рангу Динама из Врања, само нешто скупља.
lakazet i aubamejang su igraci,ovo ostalo je od solidnog do krs.
totinhem gazi sve redom i onda im se vulvsi najebu majke.
dade ga ono nase govece za pobedu u 90om.
Pa sta je fiks ako nije to bio totenhem danas
Незнам ја да знам ја бих овде први реко.
ocekivano dobra tekma siti liverpul.doduse,prvo poluvreme je bilo sranje.gresili su kao da su amateri.u drugom su poceli da igraju ko ludi.robertson je odlican igrac.
gledao sam i vest hem brajton.strasan fudbal.od 4 gola 3 su bila iz peterca.siljenje.
Захуктава се, ако Јурген не освоји ПЛ ове године, може опуштено да дође да тренира војводину, пошто му отказ следује
Kako to mislis?
немислим, лупих, ов8 је година ливерпулђана
siti je igrao mnogo agresivnije nego što inače igra, baš su pravili bezobrazne faulove, onako u realovom stilu, što liverpulovi igrači generalno ne rade i mislim da ih košta već godinama, ali me u isto vreme i raduje