Prijava

vidim da ova tema gori.
vest hem kupio halera.prosto neverovatno.frankfurt na njemu i jovicu zaradio para valjda koliko su i za sve ove godine postojanja zajedno.

Zanimljivo kolo ovog vikenda.
Liverpul se nekako izvukao sa nezgodnim Lesterom, dok je Siti kiksnuo protiv ofanzivnih Vukova. Totenhem i Junajted očajni, dok Čelsi igra prilično zanimljivo. Neshvatljiv meč su odigrali Norič i Vila :D

nalozeni ovi iz celzija.posebno ti koji su bili na pozajmicama.dobili sansu i super je koriste.abraham i maunt odlicno igraju.tu je i tomori koji bi trebalo da bude super stoper.jos kada se doda pulisici,imaju igrace za narednih 10 godina minimum.naravno,ukolko se ne desi nesto nepredvidjeno.sto se tice igre, tu su odlicni.

Za Plavce će na kraju ova zabrana transfera ispasti super okolnost.
Kao što kažeš, ovi mladi su napaljeni i igraju zaista odlično. Još su im tu igrači sa iskustvom pa tim može igrati na visokom nivou.
Daje se dosta golova, ali se i primaju. Ukoliko se osvajaju bodovi nemam ništa protiv. Inače svaka čast Lampardu što u ovakvim okolnostima ipak stvara sastav za budućnost.

mancester u kurcu i imaju gomilu povredjenih.kvota na liverpul u gostima kao da igraju protiv sefilda.verujem da ce biti dobra tekma i pun kurac golova.
sto dalje implicira da ce biti 0:0 i dosadna tekma. ;)

mora i MU nekog da pobedi ili da bar odigra dobro, nadam se da to ipak nece biti bas danas ;/

manc je negde u rangu prosecne ekipe iz engleske.po meni bi bilo veliko iznenadjenje da manc pobedi.bod im je maksimum.

Jedva čekam da vidim kako će ove godine Luzerpul ovo da ispusti hehe.

Od najgoreg mančestera u istoriji gube lagano hahaha luzerčići

Kako volim kad pojedem govna

sta sam reko :)

ali prenebitni i prezaboravljeni lalana daje gol, epic

I okslajd cemberlen usao i fazon uputio 3 suta pored stative, uradio vise za 15min nego Henderson za 15 utakmica

Хендерсон од Роџерса до данас урадио више него ђутуре играча што су сматрани за Ливерпулове легенде, ретко омаловажаван играч већ годинама уназад, енергије за два сата има, одржава темпо и напада и одбране, вероватно и најбитнији играч Ливерпулове средине због тога.... И што је најгоре, управо Ливерпулови фанови га нападају јер не даје 20 голова по сезони....

napredujem u fenteziju, odlično kolo za mene

arsenale moj, popušiš mi kurac svoj, izbaci šiptare iz kluba jebem te vidiš da ne ide

I Milner je godinama imao energije za ne dva sata nego za dva dana besomcnog pokrivanja svake pozicije osim golmanske i mnogo ga gotivim ali to su igraci koji nemaju eksplozivnost, oni da drze tempo ali ga ne menjaju, on i moze da igra tako dva dana na isti nacin i da se na terenu nista ne bitno ne promeni. Liverpul je bio u letargiji, ova dvojica kad su usli napravila su pometnju sto je i bilo potrebno kad ne ide. To zapravo i nisu isti tipovi igraca da se pravo usporedba na taj nacin, ali ofanzivno je Oks uradio vise za 15min nego on za ceo mec a vreme je isticalo, inace bi tekma mogla komotno da traje ko 24h Le Mana i nista se ne bi promenilo. Ovaj gol je produkt tog pritiska i nikave posebne igre, ali vredi zlata

Lester u gostima dobi Sautemptona 9:0 ovako su se izjednačili sa Junajtedom za najveću pobedu u premijer ligi, ali i ostvarili najveću pobedu u gostima.

Definitivno jedan od najčudnijih i najneshvatljivijih rezultata ikada u PL.
Ja sam lično mislio da će doći 1X, kvota na Lester 2.30. Ne mogu da razumem da na ovakvoj utakmici dođe ovaj rezultat.

http://rs.n1info.com/Sport-Klub/Fudbal/a545405/Zvanicno-Murinjo-novi-menadzer-Totenhema.html
trener zvani dajte mi mnogo novaca.
do intera i osvajanja lige sampiona vrhunski,posle toga kurac od ovce.jedino sto koristi ime i jebe sve ove ko konje.sledeca seljacka ekipa koju ce da vodi je psz.

Vlasnik Totenhema nije dao pare Poketinu u dva prelazna roka da pazari a Murinjo ne krece u rok bez 500 milki. Bice zanimljivo..