Prijava

jebem ti korono majku

gledam pocetak sitija i arsenala.video poruka kako su svi protiv rasizma.svaki igrac po nesto kaze. ide na bimovima na stadionu.posle su klecali i slag na tortu je sto svi nose na dresovima umesto prezimena black lives matter.ocekivao sam do su klecali da izvuku katane i da izvrse sepuku jer je u americi ubijen jedan crnac.nije da nije na dnevnom nivou ubijeno trilijardu crnaca i nije da ih isto toliko umre od gladi.
liberal gay premier league.

Užas. Stop politizaciji fudbala. #dontmakeushatefootball

Jebem ih u usta više. Treba navijači da bojkotuju govna

Spremte se spremte, nova osamnaestica je u gradu

Gdje su iskopali tog majmuna? Sad ću izgubiti 2 sedmice dok ga uglavim na fantazi.

za lika sam cuo pre 2 sezone jer je vest hem navodno hteo da ga dovede.sporting nije hteo ni da cuje.tada jos nije bio ovako dobar.sacekali jos malo i napravili igracinu.u sportingu davao golove i asistirao stalno.nisam ga gledao iz tog perioda,ali po statistici i prica koje sam nasao je bio odlican.dosao iz slabije lige i opet nastavio da daje golove i asistira ko lud.

Nadam se da će nastaviti tako, nekoliko igrača je zadnjih sezona imalo dobar start ali su ih onda ili pročitali i ko zna sta već im se desilo pa su tavorili na klupi i tribinama.

A legendarni špic Mančester Junajteda, majstor ove igre ponikao u Palermu, najpreciznija, najbrža i najubojitija kopačka Serije A kasnih dvehiljaditih, Roberto Bobi Roccavella?
youtube.com/watch?v=iv8GW1GaoIc

IF THE LEEDS! ARE UNITED!
youtube.com/watch?v=2GQMIXGRjaw

veceras finale u plejofu cempionsipa.generalno po sezoni je ovo jedna od zanimljivijih tekmi u fudbalu vorldvajd.

počelo je drugari

gledao fulam arsenal i liverpul lids
fulam igra ko srbija tako da se tobdžije ne nadaju baš previše

lids, moja ipak prva ljubav, pokazo zbog čega je bio čempion čempionšipa i s pravom se nadam opstanku bez nekih velikih problema. Jebiga, ipak se Stjuart Dalas ne susreće sa Salahom koji je bio neuhvatljiv po levom krilu, ali bože moj, brajton, fulam, šefild, pa i njukasl i sautempton mogu da se pobeđuju bez problema ovakvom igrom. Pa pokušajmo zašto da ne

sjajna sezona za sad

cini se da nije bilo ovakve trke otkad je Lester uzeo. Pa ni tad nije bilo bukvalno 4-5 timova koji su realno tu.
Mada prema trenutnom stanju, rekao bih da je ovo Sitijeva titula.