Prijava

Kristal Palas sjebao stvar što je dobio Kardif u gostima, pa sad Brajton nema zbog čega da se cima. Oni slave opstanak, Siti titulu i to je to.

kapiram ja da u engleskoj svi imaju motiv.bije bitno za sta se igra.ovde je jednostavno prevelika razlika u kvalitetu.ukoliko im siti ne da u prvom gol,pocece da se rapadaju jer su razmazene cvale.tu postoji neki minimalni prostor da brajton ne izgubi.tu pocinje siljenje sitija.ali mislim da resavaju to u prvom.ne mogu reci da mi znaci liveprupl,al siti mi je bas instant nafta arap klub za koje navijau oni sto dodju na rekreativni fudbal u najnovijim dresovima i patikama,a pojma nemaju.

Ma naravno, niko ne voli da gubi. Imaš motiv i u pivo kad se igra, a ne da pobediš, ili izvučeš nerešeno protiv prvog na tabeli u bilo kojoj ligi. Ali kažem da bi se mnogo više cimali da su ulog opstanak i milioni, umesto samo prestiž.

mozda nisam bas tako napisao,ali slazem se.ako se slucajno desi da bude nereseno do nekog 60og krece velika frka.ubacivanje sanea i svi u napad.pitanje je da li bi dali gol da nije kompani onako dobro sutirao.onaj retard ihenaco imao sansu za izjednacenje i sutnuo kao bez duse.kaze komentator da je mozda i namerno tako ko invalid jer je ponikao u sitiju.i meni je malo bila teorija zavere u glavi.onako jadno sutati je gotovo nemoguce ukoliko ne zelis.par minuta do kraja.

Navodno postoji klauzula u Mahrezovom ugovoru da ako osvoji titulu sa sitijem, lester dobija jos 5 milki

Opa bato. Zakuvalo se. Siti gubi (nereseno dok kucam) a Liverpul vodi.

Biće zanimljivo ovo zadnje kolo.

Ето Гвардиоли шанса да први узме енглески требл.... За 11 година 26 јебених трофеја....

izgleda da ce lampard da preuzme celzi.
pametan potez.ako im ode azar,imace sezonu za probu svih igraca i mozda stvore trenera.nije mi realno ocekivati da mogu bez azara da budu bitniji faktor.

To bi bilo top, pa da uđu u neko renoviranje tipa Junajted.

Ako im to dobro prođe i ako se Arsenal polupani sastavi malo, Englezi će imati bruka takmičenje, moraće šest mesta za LŠ da im daju objektivno jebiga. Zamislite borbu za titulu u šestoro lols.

mautude serem ti se u pulover <3

dosao celziju pulisic.kupili ga pre zabrane.moze to da bude super pojacanje ukoliko se snadje u prvoj sezoni.

Dal' je istina, i ako jeste, dal' je moguće da je kurčevi Gvardiola prešao u Juve, pička mu materina baš su lepo igrali Građani.

alegri se dovodi u vezu sa premijer ligom,neko rekao da ga menja gvardiola.takva je sada spika.gvardiola je skoro produzio ugovor sa sitijem.ima gvardiola za 10 miliona visi platu od alegrija.ali ne verujem da bi za istu cifru presao.trazio bi vise,a nisam siguran da bi juve dao 30 miliona npr za trenera.ne moze juve da se takmici sa sitijem.

Pa i to što kažeš, bruka mu je plata, valjda će ostati.

vidim da je u 4 finale ko ulazi u premijer ligu.malo pogledao sastave i vidim da u derbiju ima nekoliko veterana premijer lige.derbi mi je nekako simpaticnija ekipe od vile.a i kvota na derbi i 3+ je 6,5

Ešli Kol se i dalje bavi fudbalom LOL.

jos sledece sezone kada zaigra u premijer ligi.a debitovao bukvalno u proslom milenijumu.

izgleda da ce lampard da bude menadzer celzija.
ovi otkada nemaju trilijardu da potrose,trener im i ne treba.bukvalno ga nemaju
mada,pametno bi im bilo ako bi uzeli lamparda u sezoni gde bas i ne mogu da ocekuju da osvoje nesto.koji god da budu,bice zadovoljni,a mozda dobiju i dobrog trenera.