BEER FEST 2016.

1. Jeste li bili na ovogodišnjem Beer Festu? Kakvi su utisci? Hoćemo se okupiti mi sa sajta? Ja idem u subotu, tako da meni bi najviše odgovaralo tada, ako padne neko okupljanje.

2. nisam bio
    kojić kurac
    dobro mi ovako

3. ja sam upravo došao sa nastupa zvonka bogdana i bilo mi je super

4. sutra idem na dubiozu da ih gađam retkom stolicom koju držim u zamrzivaču od juna

5. KLOMPIR
    L
    O
    M
    P
    I
    R

6. Kad Goci bend nastupa?

7. Ko je ove godine riblja corba,kelti ili yu grupa

8. eli bio neko na rudimentalu?

9. Ovo je onaj hermelin opet jebem li ti dete u detetu

10. Petak i subota su najbolji dani. I festival najduže traje tada. Preporuka, otiđite za vikend.

11. Kažu da je Rudimental smorio, ali da je Let 3 pokid'o - ko voli.
    Mada nisam bila, što se mene tiče mogli su i da mi kažu da se ceo Viva Vox hor poskidao u čarape, ne bih posumnjala ;)

12. eh, pa to bi baš bilo neverovatno, složićeš se :D

13. e a kad se setim dana kad smo se okupljali na beer festu
    to su bili dani
    Reme, Smarko, ja i jos mnogi drugi

14. ja hteo da idem na sajsi mc ali me zvao cale i zabranio kaze teroristi ce sve da pobiju

15. Hahah armin van buuren i hermelin krvnicki neprijatelji

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.