Sklepajmo Nikolu80kg (fotorobot)

1. Dobar je Nidza ovako ali ne ide da bude go. Moze li neko da mu u fotosopu nabaci kozni prsluk?

2. http://image.prntscr.com/image/ea582a61832543e0be083b007d6fff51.png
    Evo potrudio sam se da bude fotošop na istom nivou da se ne ističe mnogo

3. Odličan. Nego ja sam ga zamišljao da bude raskopčan na sredini. Mozes li to da uradis u fotosopu?

4. Личи мало на Ђиласа.
    И на оног лика из Син Ситија што је сав жут и оће да силује Албу.

5. Meni vuče pomalo na Kobija Marjanovića

6. E sad si sjeb'o sve sa tim kurcem

7. Ajd nek banuje neko degena

8. neka, obrisaću mu ovu poslednju glupost, pa ako nastavi da sere onda ban

9. Nemoj ni slučajno, jeb'o vas on sve zajedno.

10. Bohire, što se nerviraš.

11. thilmo, saberi se malo

12. Izvinjavam se ako sam prećero. Evo jedna juzer frendli fotka.

https://s9.postimg.io/xynznznqn/DEXATI20160907201154.png

13. U sad si pocepao sa ovim.
    Presmiješno odista
    Ne spemuj jebo te Bog neduhoviti

14. E Bpx poy, jbg tehnicki ne spemuje, drzi se teme

15. Pa to. Što se Bohir nervira. Šalimo se na šaljivom sajtu.

16. Thilmo, ako već jebem rakuna, daj nekog sa osmehom na licu, šta si mi dao ovog namrštenog?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.