daj tamo advokatima 1000 evra platu, sudijama 5000 evra platu, kazna za bacanje opušaka da bude 1500 evra, pa da vidim da l' će da bude korupcije i kriminala u zemlji
SRBIJA DOBILA FANTASTIČNU FINANSIJSKU POMOĆ OD EVROPE
Srbija će dobiti 755.000 evra namenjenih izbeglicama i migrantima u našoj zemlji pošto je danas u Parizu potpisan ugovor o dodeli bespovratnih sredstava između Srbije i Banke za razvoj Saveta Evrope.
Ja znam da kupuju ljudi npr kod nas Inpekov hljeb koji je presranje umjesto nekih mnogo boljih koji su iste cijene a nekad čak i malo jeftiniji, samo zato što je Inpekov hljeb sranje i ne pojedu ga previše pa može da im traje 2 dana
taj može da kupi i mene i tebe zajedno
Taj Šarić je pomagao svima u Pljevljima
Rulet je najpravednija kocka
Kupijo sam ruter air live 5470ap misleci da cu mrezu komsijinu hvatati njime i plus dijeliti po kuci nijesam uspeo i jako sam tuyan :(
Uvek tražim da mi dupliraju kese, valja mi posle za đubre
где има добра зељаница у чачку
od nečeg mora da se umre hehe (odgovor na pitanje zašto pušiš dve pakle vajsroja)
где има добра зељаница у чачку
Nema zeljanica niĐe u Čačku, samo burek sa zeljem.
daj tamo advokatima 1000 evra platu, sudijama 5000 evra platu, kazna za bacanje opušaka da bude 1500 evra, pa da vidim da l' će da bude korupcije i kriminala u zemlji
džabe onim amerima mišići kad nemaju kliker za košarku kao mi
54:117
Od svega po malo
tebra zašto bih uzeo regular kartu od ofišl izvora za 2k kad mića lujka nudi isto to za 1900 i još se kune u majku da nije fejk, MENI DOVOLJNO
"Je l imaš viber?"
NE! Nemam Viber.
U stvari imam, ali sam postpejd tako da mi puca kurac za tebe sirotinjo.
http://www.telegraf.rs/vesti/politika/2357745-srbija-dobila-fantasticnu-finansijsku-pomoc-od-evrope-evo-koliko-novca-ulazi-u-budzet-zbog-migranata
Ono kad ti je država jebena sirotinja ciganjska.
Inače Tomina Drag'ca sjebe to u jednom šopingu.
Bajat hleb je zdraviji
Je l ovo ozbiljno pričaju??
Ja znam da kupuju ljudi npr kod nas Inpekov hljeb koji je presranje umjesto nekih mnogo boljih koji su iste cijene a nekad čak i malo jeftiniji, samo zato što je Inpekov hljeb sranje i ne pojedu ga previše pa može da im traje 2 dana
Da, kao ispari neki kurac, manje vitamina B, tako nešto...
Haha pa uobičajena sirotinjska taktika je da se jede više leba a manje jela, ali ima varijacija izgleda.
Ajfon? Pa nemam ja milione
Nije važno koliko sam platio poklon, važno je da je odsrca
Uvek sam pre za nešto simbolično
Pare se potroše, a ovu lampu od 550 dinara će zauvek imati kao uspomenu
E, pare ne kupuju srecu