Sirotinjska spika

1. U policiji su bili vrlo neljubazni

(psovo im mater preko telefona)

2. Sudija me oštetila

(nije ga oštetila, presudila po zakonu, nema predstavu kako zvuči zakon)

3. Lik ubije provalnika, ide na postupak za ubistvo, ako dokaže da je bilo u nužnoj odbrani oslobodiće ga naravno.

ZAŠTO SUDITE ČOVEKU ZA UBISTVO PA JERI REKO DA JE OVAJ LIK BIO PROVALNIK KAKVO SUĐENJE KAKVE PIČKE MATERINE PUŠĆAJ ČOVIKA BANDO KORUMPIRANA

4. jebao sam hrvaticu

nije jebo

5. у америци можеш да убијеш било кога ко ти уђе на посед и милиција мора да има налог

6. U Americi možeš da ubiješ čoveka i da ne odeš u zatvor, al ne možeš da ne platiš porez, odma robija.

7. Obavezno dam da mi se iseče sir, čajna.. sve, mnogo više ga ima tako.

Koliko treba poena za forum?

8. E, doneo sam kupone iz ilustrovane politike evo

9. Три сам круне преко везе средио, јебем

10. evo napravio sam profil na vukajliji jel mogu da uđem u fantazi ligu vukajlija sad sa vama

11. zdravo vukajlijaši šta ćete da popijete u našoj kafani

pivo pivo pivo pivo pivo pivo pivo pivo pivo pivo pivo

12. ja ću tost sa salamom i krem sir za 5 dinara

13. Znaš onaj poster što si šerovala? To sam ja napravio. Da, da, baš ja.

14. Шта ћеш на море, чујем да је 1500 дневница за у малине, ем поцрниш ем зарадиш, а чујем има и пичака

15. Moze volu rep da iscupa, a prosi.

16. hm, moraću da te ispravim, pravilno se čita ŠAVI Alonso jer je on Katalonac ;)

17. Švajnštajger je i dalje jedan od najboljih centralnih veznih na svetu, ali mu ne daju da igra jer je srpski zet.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.