Sirotinjska spika

1. mikrofoni su na jna bliži jugu zato se grobari više čuju

ahahahh ima i ono ma glasniji su jer pevaju jednostavne pesme, cela pesma nananana ooooo

2. Da dobijem sedmicu kupio bih stanove i posle živim od kirije.

3. Sloveni nemaju taj osvajački gen, oni su miroljubivi

4. Pobedili smo vas u navijanju i koreografiji!

5. Samo gledaj seriju Mr. Robot i sve će ti biti jasno!

6. u poreču smo se satirali od jebanja čehinja

satirali se od tablića u kamp kućici

7. Mickey Savage
    Onaj Kirjos je sramota za tenis!

Ne radis ni ono sto radi Nole, osvaja trofeje, obara rekorde I tako to...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djape, 17. septembar 2016 17:16) # Link komentara
    Tenis postaje kao nase drustvo. Nekad je bio dzentlmenski sport a sada su dosli ovi novi klinci sto bi pored tenisa bili i u nekom rijalirltiju...vise lice na starlete nego na tenisere.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (fantasy, 17. septembar 2016 17:15) # Link komentara
    Preporučujem (+791)Ne preporučujem (-33)
    Sine,da stojis mirno dok pricas o Novaku.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miso, 17. septembar 2016 17:25) # Link komentara
    Preporučujem (+385)Ne preporučujem (-55)

Lol koje lobanje. Asociraju mi na ćaleta od jednog ortaka, pre 10-ak godina mu tenis bio pederski sport kad je sin počeo da trenira, hteo da ga bije, lomio mu rekete i sl. Sad sedi u od jutra do mraka i gleda tenis stalno. Još sav u fazonu ''šta je nolo uradio'' šta je ovaj, šta je onaj uradio.

8. Кад имаш wifi не треба ти кредит на телефону.

9. što kao ovca nema pičku?

10. Jebo sam Šiptarku na moru, vratio sam za ono što su nam učinili!

Jebo neku Milenu Bakić iz Uroševca, koja liči na Šiptarku zbog karakterističnog predgriza.

11. hvali mi malo hleda

12. najjače su one glavice što na neku vest o amerima, tipa TORNADO U ARIZONI USMRTIO 50 ljudi krenu sa IMA BOGA komentarima

13. sve gleda neko odozgo

14. И ми нисмо имали услове у вашим годинама, па смо вас рађали. Шта чекате?

15. Ako čekaš da skupiš sve nikad nećeš kuću napraviti

16. Ćiro Imobile

I naravno "Engleski fudbal je prespor... Inače navijam za Barsu"

Да не значи у црногорском можда спор - брз, а брз - спор? Фазон бугарско климање главом?

17. ma kakav bre global ofensive, nema to dušu kao counter strike 1.6

18. милошевић продо крајину

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.