Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ovi imaju bolje uslove u zatvoru, nego ja kući.
Ima hiljadj evra platu i malo mu. Eeee druze, pola drzave za 200 evra radi a ti se zalis.
Hahahaha to CZ
Pređi na Ubuntu, ima sve što ti treba.
Heheheheh jeftinije ti je da platiš kurvu ko čovek nego da se bakćeš sa devojkom. :drka:
Ada more Beograda!
Upishi za popa siguran poso
Cek kako ide ono za pranje leseva tu imas neke testove pa onda vide da li si psihopata pa mozes da radis?
U americi doktor zaradi vise za tri meseca nego ja i ti za ceo zivot
Vidi ovog sta vozi, sigurno ga je on zaradio hah
(Moj cale kad vidi lika mladjeg od 35 u besnom autu ceo zivot se secam da ovo prica :D)
Nije sramota biti siromašan. (kineska poslovica)
Nije sramota biti siromašan, al' nije ni čast. (kompletna kineska poslovica)
(Дају паре се неком болесном детету.)
Ето, што само њима, знаш ли ти колико има болесне деце, која немају ни телевизор, ни мобилни, немају ни струју? Знам много таквих људи, муче се, нема ко да им помогне.
http://vukajlija.com/iskrenost/728687
1.8.2014. Odabrana prva definicija
12.9.2014. Dzoni je napisao "plus ovde"
14.9.2014. Bata-gugi je napisao "hahaha, kakav pojzen sunce ti žarko"
20.3.2015. Izijem pita "jesi li dupli od mladog lukca"
30.04.2015. Delim od petog do osmog mesta na partizankinom takmicenju
Zajebava Stevča za sirotinjsko carstvo.
(jede paštetu svaki dan)
(random datum, loša cesta): Pička im materina, pa nikako da poprave ove rupe! Vozim, ko da sam u Iraku!
(poslije 2 mjeseca, radovi na istom putu): Jebem im supu od Isusovih kostiju, đe sad nađoše da kopaju i popravljaju, samo gužvu prave, valjda se zna kad se to popravlja!!!!
Celtic, upravo si opisao moj jebeni grad.
Potpuno ista situacija.
Ne rade nista.
Sta koj kurac ne rade.
Rade put.
Gde sad nasli da rade usta ih jebem
Gasi kompjuter kad grmi pizda ti materina!
Jos ga nisam otplatio hoces da rikne!
Ima da poštujete moj Beograd!
(živi s porodicom kao podstanar kod nekih Crnotravaca u Medakoviću 3)
Od naočara jedino priznajem Rej Ban!
(nosi fejk)