Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
drago mi je da je tramp pobjedio
sa njim sam ok ovako, a sa hilari ne pricam ima 10ak godina
tramp je domacin covek, iz naroda, zato ga i mrze ti snobovi.
gospodin čovek
Ћао Сок
Sokodzove pozdrav
havariju od sveta su napravile te demokrate majku im jebem i sad su kao zabrinuti za to da tramp ne napravi neko sranje.
Demokrate hoce da nas zabrane nek se ovom pesmom sruse crno bele celije
Jebaće vas Tramp jako, samo sačekajte. Ne znam što se palite.
Ljudi ne mrze Trampa... Samo vole lajkove na fejsu i šerove na Tamblru... a tamo ako sereš po Trampu svakako ćeš ih i dobiti... fala Bogu pa radničkoj klasi puca kurac za SJW meme-ove.
Jedna jedina stvar koja me čini zadovoljnim je što je glupi Vučić podržao Klintonove, svako ko misli da nema beze što im je išao na noge ko pašče i da će se to zaboraviti nema veze sa životom
Nece Valdemare, po nas ce sve biti bolje, i pomiri se sa tim da je neoliberalizam crko jebiga. Ekstremna desnica koje se ti plasis nece biti ONA ekstremna desnica, vec nesto potpuno drugacije, crkla je i multikulturalnost po svaku cenu, i politicka korektnost koja je mnogo gora od otvorene mrznje i tek ce sve da se strmopizdi dalje, ali to je DOBRO. Nista nemoj da brines, sve je vec bolje, pobedio Tramp, malopre me covek nudi pivom, vutrom i zenama, prvi put me vidi u zivotu, to je ono o cemu ti pricam, lav iz in di er!
treba da se uvede zakon svuda u svetu da glasanje bude strogo anonimna stvar a ne da glumci, pevaci itd vrse neki uticaj.koliko njih je pricalo protiv trampa, de niro saradon itd mislio sam da tramp nema sanse ali su ljudima dokurcili klinton vampiri.gledam ovde mira banmjac pruza podrsku pajticu i ona kurva nebitno koja.pa jebem ti mater sta smo mi ovde moroni?jel ja treba da budem za pajtica zato sto je mira banjac za njega
U jebote, pa sta ce onda da bude sa ostalima, ramom, tacijem, Sulcom, Merkel, Gaukom... U stvari svima sem Orbana, LePen i Vildersa?
Kao što rekoh gore:
Ovo se posebno odnosi na te uticajne figure koje danas više ne žive od svojih vještina, znanja i talenata, već uglavnom od svog statusa kao poznatih ličnosti... a taj status bi prelako kompromitovali ako bi podržali trampa
ma koji vucic zna se da je on marioneta,nece ameri da mu zamere sto se zeznuo u proceni kad ce ionako da ih slusa
pozdrav dobri ljudi kakoste
Nabrojani mu nisu išli na poklonjenje usred kampanje, jedno je kad se ne slažeš sa nečim, a sasvim drugo kad direktno podržavaš jednu stranu
a vucic je kao dosledan u svojim stavovima?on za mesec dana ima da prica kako mu je tramp najbolji prijatelj, uzor itd samo da mu ovaj obezbedi vlast.ima da ga podrzava iz sveg srca
Ne bih sad da ispane da izigravam đavoljeg advokata, ali vučić je bio pozvan na skup od strane Bila Klintona, a na tom skupu se između ostalog raspravljalo i o Srebrenici koja je od velikog značaja za srpsku politiku, tako da bi bilo i neodgovorno da se nije pojavio tamo.
21. vijek je, treba da se vodi dijalog i sa onima sa kojima se ne slaže. Ako mislite da se ne može otići kod Klintona i probati da se vodi zdrava rasprava sa njim, ili bilo kim sa kim se ne slažete, onda ste više manje iste dijabole kao Kim Jong Un... Bukvalno zabijate samo glavu u pijesak
ko pita njega šta priča, ionako mu biko živ ne veruje, ali budi siguran da se od ovoga neće oprati