Prijava

Možda ste več čitali po online portalima ovih dana, a ja bih voleo da poguram akciju, zajedno sa vama, koliko je moguće.

Radi se o Sofiji Nikolić, jednogodišnjoj devojčici koja je rodjena sa anomalijom u obliku rascepa izmedju ždrela i jednjaka. Jede i diše preko kanila, ne može da govori i do sada je imala više operacija.

U sledećih par dana potrebno je skupiti 122 hiljade eura, kako bi otišla na novu operaciju u Pariz. Do sada je, koliko znam, skupljeno 40-50 hiljada.

Da ne bih širio priču, više možete pročitati na linkovima ispod.

http://www.blic.rs/vesti/drustvo/mala-sofija-veliki-borac-za-operaciju-u-parizu-potrebno-122000-evra/hb2r2p4

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=11&dd=11&nav_category=12&nav_id=1198363

Ako neko želi više informacija, kontaktiraću roditelje i pitati da daju neku više od onih koje su dostupne na portalima.

ma da, ova Kocka Rubikova jedino što je učinila u humanitarnoj akciji je stavljanje tačke na temu da ona bude aktivna, a bolje da je dala neki dinar, ili u krajnjem slučaju pratila akciju da vidi kako se odvija
novac prikupljen pre par sati, sve novine pisale, vesti raširile, a glavni humanista neupućen
e sere mi se od takvih jebite me, al mi se sere

U pravu si, nemam šta da dodam. Ovu akciju nisam ispratila, nisam iz Srbije, što me ne opravdava što nisam dala neki dinar. Što ne znači da ne pomažem kad mogu. Ne smatram da je rifreš ove teme greška, možda i griješim? Eto, izvinjavam se.

Usput, ovo je razlog što ne učestvujem u forumskim temama. Što god da napišeš neko će ti zamjeriti.

Greška je što se pravdaš.

da kocko, ne objašnjavaj ništa, ozbiljno