Dobre igrice za mikrostoft telefone
  • PuppetMaster

Neka ostane prazno slobodno xDDDDDDDDDDDD

• Бохор

Zamišljam kako ti, Šomi23 i Aleksandar kilogram igrate zmijicu i one daun pazle haha

• Puzzle-Fox

Pa bohore ja sam ima do skoro Windows phone, i sveš to sam uradio da bih mogao da igram normalne igrice je da skinem emulator za Gameboy, Segu i SNES... i onda sam uživao kao čoek

• Puzzle-Fox

Isto to i na androidu radim, te igre su i dalje jedno 200 puta bolje od svega zajedno što ima u android play storeu... sa izuzetkom sudoku-a :D

• Бохор

Ja nemam taj emulator :-(

• Puzzle-Fox

Kako nemaš brate? Imaš android telefon?

Ako imaš, samo kucaj nešto od ponuđenog

NES emulator
    SNES emulator
    Sega Genesis emulator
    Gameboy advance emulator
    Gameboy color emulator
    itd.

i opušteno ih skineš. Poslije samo odeš na www.emuparadise.me nađeš igricu koju oćeš, skineš je, uđeš u emulator i otvoriš je.

• Shir Kahn

Retardirano je to za android... Pokusavao sam ja... Nema ni jedan normalan emulator...

Kad se sjetim windows fon kad sam imao... Ladno java emulator sljakao...

• Бохор

Probaću ovo Pazle, hvala ti

• Puzzle-Fox

Retardirano je to za android... Pokusavao sam ja... Nema ni jedan normalan emulator...

Kad se sjetim windows fon kad sam imao... Ladno java emulator sljakao...

Iskreno brt i meni su se mnogo više sviđali emulatori na WP. Mnogo je pregledniji bio meni plus je bilo lakše quicksave-ovati i loadovati... ali nijesu ni android emulatori loši.

Probaj da skineš VPN pa da uđeš u store sa američkog proxy-a. Možda oni imaju bolji neki emulator, kapiram da ću i ja tako nešto probati dok obrnem ovu jednu igricu što sad igram na jednom SNES emulatoru koji svakako nije loš ali ono... samo me interfejs smara