Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ima samo ovo ali to ne govori o tome ko ce koga da kandiduje
http://image.prntscr.com/image/81227728df2d42f08874fc0a973e67de.png
Vidi kako su Vučić i Nikolić izjednačeni, teško mi je da verujem. Moguće da Nikolića guraju Rusi i ta struja u SNS-u. Nego, nema veze, što da pišemo bez veze, uskoro će oni sami to reći.
čudi me da nema nikole selakovica, nebojse stefanovica i zorane mihajlovic ovde
pa da je realno da se vucic kandiduje bila bi kvota 1,1 ovako je zbog toga 1,85 jer se ne zna dal ce se kandidovati ili ne to je standardna kvota kad je nesto 50 posto sanse
Воја Шешељ први на РЕАЛНО листи. Идемоооо
Da li bi Toma mogao da pocepa stranku ako ga odjebu?
Toma uopšte nije član SNSa još od izbora 2012-e. malo se informišite pre nego što lupite ovako
Nije. Zato i kukumavči da ga kandiduju.
Mislim da ne bi, možda bi se jedno manje krilo diferenciralo, ne obavezno i izdvojilo. Bilo bi više problema kod glasača. Ako bi bio potpuno odjeban i okrenuo se protiv Vučića, svašta bi mogao da kaže od čega bi odraslo i osamostaljeno dete dobilo žešću glavobolju.
Стављам на Драшковића, он ће да измили сад ил никад
Bajčetinčanin deluje kao ono klasično uvredljivo pokvareno seljačko zlopamtilo, neku štetu bi sigurno napravio.
Очекујем следећи сценарио. Вучић се кандидује за председника, побеђује у првом кругу, Дачић преузима место премијера, ђембела Зорана министарство иностраних послова, а Тома поново постаје председник СНС-а. Вуци сити, овце на броју, а Вучић остаје на власти до 2020. године, па таман да излазимо на улице свакодневно као Румуни. Вучић је у стању да понови 9. март, тако да смо најебали у сваком случају.
Обрадовић је небитан, а Шешељ није довољно агресиван. Није ми јасно зашто се нада да ће Вучић покајнички да се врати радикалима и покори поново радикласким идејама, кад је Вучић тренутно апсолутни владар Србије и нема намеру да се склони са власти докле год му закон дозвољава. Превише га поштује, а могао би да га поједе за доручак. Јбг, оматрео и Војвода, а Шаровић је на нивоу Бошка Обрадовића - дакле, није користан.
ЕДИТ: Ако сам ово већ писао на Вукајлији, опростите онда годинама мојим, "пребацујем" тако с времена на време.
U kojoj kladzi moze da se igra na izbore?
I da bice Vucic kandidat,previse mu je rizicno da ide u drugi krug a to mu sa Tomom ili nekim drugim negine.
Boli njega kurac da li mu je rizicno, nije to njemu na umu. On mora da odjebe Tomu, Dacica i ostale proruske ljude, tako mu je naredjeno. Samo prejebao se malo. Toma nije bas sitna riba kao sto on misli.
Apsolutno nista od ovog nece biti tacno.
Haha
Само се надај. Вучић је у истој ситуацији како Милошевић '96. године. Зато смо најебали.
Fendere, Pičkousti bi pre crko nego ustupio premijersko ili predsedničko mesto drugoj partiji.
Zato i prolazimo kroz ovaj cirkus.
Da je pametan kandidovao bi Zoranu ili bi ušao u dil sa Jeremićem (ovaj garant spreman da se proda).
Evo vam sad jedna realna analiza, ko se ne slaze nek se napusi kurca haha
Postoje 3 scenarija:
1. SNS dobija u prvom krugu.
To im je ustvari i cilj, zato i traje toliko odlucivanje oko kandidata, jer procenjuju da li mogu da osvoje preko 50% bez Vucica.
2. U drugi krug ulazi kandidat opozicije.
Fora sa Jeremicem ili Jankovicem je u tome sto, koliko god procenata osvojili u prvom krugu, makar i 20 manje od SNS-a, u drugom postaju favoriti. Sva opozicija razbacana oko Jankovica, Jeremica, Obradovica i ostalih kandidata ce svakako glasati za kandidata opozicije.
Osim njih i od 50% posto birackog tela koje ne izlazi na izbore, dosta njih bi glasalo cisto iz inata SNS-u, ko sto se onomad desilo sa Nikolicem.
3. U drugi krug ulazi Seselj ili Dacic
Ovo opet odgovara Vucicu, jer Seselj ne moze da prikupi vise glasaca od onoga sto vec ima. A i u dobroj meri deli biracko telo sa SNS-om. Dacic vise od svojih 10% ne moze da uzme.
Ja u prvom glasam za Boska iako ce popusiti kurcinu. U drugom glasam ili za Jeremu ili Jankovica cisto da malo sole corbu Vucicu iako mi idu na kurac obojica.
Jedan deo mene zeli da pobedi Seselj, cisto da se vidi koliki je dupeuvlakac i pizda.
Još jedan mozak ispran opozicionim sranjima. Znači za Jankovića/Jeremića će glasati preko pola Srbije, a za Šešelja/Dačića samo njihovih 10%.
Čestitam majstore, dajte ovom momku diplomu politikologa odma i emisiju na N1.