Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Evo ako neko ima dilemu ko je najveći domaćin među kandidatima.
    https://youtu.be/l6FDTDbjmuc

2. 2 tegle meda sam dobio za ovo reklamiranje.

3. ahhah ko je sad ovaj jbt

4. Kolko sam skapirao oni moraju da zaloze neko jemstvo kad uzimaju pare za kampanju, i onda im se to oduzima ako ne predju 1%? Ovaj Stamatovic zalozio zemlju na Zlatiboru, tacno ima da glasam za njega iz sazaljenja ako je tako :(

5. Pa ne oduzima im se ako vrate pare. Dobiju 29 miliona, ostave jemstvo i ako ne predju 1% moraju da vrate pare. Ako ne vrate onda ode jemstvo.

6. E sad se pitajte sto beli nije uzeo tih 29 miliona ;)

7. Dobro je onda, kapiram da na ovaj spot nije skrcao 29 miliona, a nije da sam ga vidjao po gradu na reklamama. Mada ipak je top 3 izbor sto se mene tice.

8. Za nekoga ko radi za 300e jeste

9. Vucicu je lako, okrene mitrovica i kaze mu slusaj mejmune ocu 362830 sati da se vrtim na tv-u, rts isto tako ali kad beli oce reklamu pink mu trazi 714 miliona maraka

10. Pa svejedno, to je oko 250k evra, nije malo

11. Pa jeste jebote. Nije za internet kampanju, mozes da nadjes nekoga da ti za soma evra grmi po netu da te ima svugde. Za novine vec malo teze a o tv-u da ne pricamo.

Rekao sam vam da ce beli imati 0,8-1,2 realno, zato se i ne usudjuje da uzme te pare jer bi ih skrcali mentoli.

12. Al,nije ni 1% malo koliko zvuci jbg ova govnarija sa belim jednom samo prolazi

A i moras da pravdas sve gde si potrosio, mada ima i za to resenje radule ko sto sad radi iznajmljuje sam sebi svoje prostorije od tih para iz budzeta pa konsalting oko kampanje naplacuje sebi i onoj sto je racunala one procente kad su se izblamirali i tako nakrcao solidno

13. Ps moze u 1000 da se kladimo da ce beli imati vise od 2%?

14. ahaha odakle njemu 1000 dinara

15. A i moras da pravdas sve gde si potrosio, mada ima i za to resenje radule ko sto sad radi iznajmljuje sam sebi svoje prostorije od tih para iz budzeta pa konsalting oko kampanje naplacuje sebi i onoj sto je racunala one procente kad su se izblamirali i tako nakrcao solidno

Hahaha mislis kazes nekome aj mi uradis plakate za 100k ja ti uplatim 200 pa mi vratis 90? Nemoguce da neko to radi xd to rade jebeni menadzeri kafica kad kupuju voce a ne velike glave

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.