Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Slusaj majmune glupavi: ako predsednik nema nikakvu vlast zasto onda ne bi lepo izglasali vucica pa da ga sjebemo i oduzmemo mu svu vlast koju ima? Pizda ti materina mene si nasao da jebes ovuda
Taman takvima kao ti i odgovara Vučić. Intelektualni nivo i zlatan zub? Botina-sendvičara
Sloba- Šešelj- Vučić, pa barem jedared pogodi idi u pičku materinu
to se svi slazemo, ili lapot ili ko ima preko 65 god ne sme da glasa
Bomb s druge strane gowna studentska hipsterska će eto sad da glasaju za Belog mrtvi ozbiljni ne iz sprdnje iz fazona o kakvi smo ludac ha ha bunt teraj šegu jebi državu
daj bosko pa svaka njima cast na prethodno postignutom al to sve izlapelo, i bas zato sto je njihovo proslo pusti omladinu da bira svoju buducnost. Da bi se to desilo izbori moraju biti negde posle 16:00 kad se svi probude i po mogucnoscu da se dolazi na gajbu da se potpise ;)
Sta je sad majmuncino cim nemas sta da kazes odmah sendvic bot spika? Lepo si rekao da je predsednik kerov kurac, zasto da onda vucic ne bude predsednik? Koliko ja kapiram bilo bi dobro da vucic bude kerov kurac?
nemam ja ništa protiv penzionera, od njih živim.
al trenutno poznajem 12 njih koji će u nedelju lepo da se obuku i uz pomoć člana porodice u nedelju da odu da glasaju.
od njih 12, sedmoro misli da je tito još uvek živ.
tamo im je dovoljna lična karta samo, niko im neće tražiti nalaz neuropsihijatra.
Tito je umro? :(
Sta je sad majmuncino cim nemas sta da kazes odmah sendvic bot spika? Lepo si rekao da je predsednik kerov kurac, zasto da onda vucic ne bude predsednik? Koliko ja kapiram bilo bi dobro da vucic bude kerov kurac?
Ti si zapravo još gori. Ti ni ne kapiraš o čemu ja pričam. Lolol
Vidi da ti čika objasni.
Samo JAKO
SNS ima izvršnu vlast jer ima većinu u skupštini a AV će da radi isto što i do sada samo što će da postavi marionetu tipa vazuplohov ili nekog kao ti pa će da papetari iz senke i krade još više. Nit jeo nit luk mirisao a on i njegov bata sve deblji kao i njihovi ulozi Kiparskim ili Švajcarskim bankama.
Svaka njima cast ali nek glasaju u svoja cetiri zida.
Pa to i jeste problem sto bi omladina da BIRA. A buducnost se ne bira, buducnost se gradi burazengijo moja. Nije to e izabrao sam ovoga sad ce pare da padaju ko konfete. Treba da budu svesni da koga god da zaokruze isti im je kurac dok tu stolicu koju greju dok uce(ili ne uce) ne zamene nekom drugom stolicom koja proizvodi pare, da li je to direktorska stolica ili sediste u viljuskaru totalno je nebitno. Evo pitaj mog brata bohora zasto se ne uclani u sns da mu daju posao u opstini za 30k. Sta ce s time? Da krpi kraj sa krajem i ceka izbore da uzme jos par hiljada jer bleji pored kutija ko orangutan? Nego poturis kicmu legendo i rmbas i molis se da skupis dovoljno da mozes da zaradjujes na laksi nacin dok te ta kicma ne izda
živ je, tamo su špijuna nekog ruskog sahranili
Sve ste vi u pravu. Al npr moja baba mene već godinama pita za koga da glasa. Ne prati žena politiku, ne živi od penzije i jedino joj je bitno da kandidat kog će da glasa da ne želi da ratuje. Šešelja je par puta ispratila kad je pretio Balkanu celom hahah molila se da ne pobedi nikad. Ćaleta je na ratištu preživela mene ne bi kaže.
Ajeroplan ti koliko vidim planiras da glasas za belog ja stvarno ne znam zasto sam pokusao da razgovaram sa tobom
Ma nece ni seselj da ratuje. Sve i da hoce nema cime jbg, mozda je nekad i mogao. Al makar moze nekome da kaze NECU BRE DUVAJ GA SLEPCE(dal sto ima muda ili je lud meni nebitno)
Ajeroplan ti koliko vidim planiras da glasas za belog ja stvarno ne znam zasto sam pokusao da razgovaram sa tobom
Ne nego za Vučića?
Hahhahah
Pa po tome se poznaje bunt naroda! VLAST GA UOPŠTE NE RAZUME!
Samo JAKO!
Марчело је из Параћина. Нема горих покондирених тикви од студентата Филолошког и Филозофског из провинције. То дође у Супску, Кончарево, Стубицу или Доњу Мутницу и одмах тражи млеко без лактозе и интегрално пециво.
Станардна прозивка слепаца. Или си жути олош, или си сендвичар, не можеш да будеш трећа страна.
Hahah Beli Preletačević, kontaš Preletačević jer leti iz stranke u stranku. Još Čika Beli Ave Ave Beli ahaha ma nema bre, ta omladina je luda pa bog
Ps kapiram sta oces da kazes, veruj. Zapravo nisu matorani krivi u celoj prici sto je omladina neodgovorna i lenja, meni to smeta pa se sprdam malo, ne to sto ce neko od 75god iskoristiti svoje ustavno pravo da glasa.. Al da su izlapeli jesu. Respekt za sve ljude koji posteno zaradjuju za svoj lebac i ne zele da se trguju sa svojim obrazom i dostojanstvom, poz i za bohora velikog domacina, video sam klip :thumbs up:
Fendere u kurac te ljubim ko brata rođenog ne vraćaj nam od pre 3 sata postove kad forumujem pls pls pls