Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ovi su dobrovoljno došli bez korbača
Са све страним туристима и мигрантима, плус Радулетови и Вукови. Живо ме занима да л' ће оволико стварно да их изађе да гласа у недељу.
Uvek je dobro kad se ovako slika sa niske tacke, tako ispadne da je karleusa napunila usce ili da je kurac 23cm
ne mogu da verujem..
NJEGA NAROD ĆE DA GLASA
ol da li bi podržavao belog da nije rekao da će legalizovati marihuanu?
Haha boleo bi ga kurac realno
jbg scouser zaslepeli su te vukajlijijasi sa spikama koje bi im odgovarale,prava istina je da beli objasnjava
Sta objasnjava brt?
legalizaciju vutre i ovako deluje gotivan lik,nema kiselost u faci ko mnogi drugi
Solidno objasnjavanje
analiticar kiselosti lica precednickih kandidata, Dr. Ollanik (blejacko ime ''Rastko'')
Нови Сад. Без сендвичара, страних туриста и миграната.
https://www.facebook.com/seselj.vojislav.srs/photos/a.496739990393341.1073741827.124784660922211/1350109785056353/?type=3
Што Саши до колена, Војводи се по земљи вуче.
Axaxaxa zab sam ovo da vam kažem. Imam druga ne zna politiku ič al moli Boga da Vučić pobedi. Ima desetak kamiona, bagere, skipove itd i radi, kida grize zagrizao je do jaja i roka ne spava. Ako mu se promeni vlast sve mu staje bar pola godien kaže. I posao i pustanje para i sve te zavrzlame eno ga živ nije
ostali se ne cimaju za legalizaciju vutre,ko ih jebe,ne gledaju prave stvari
mogu da objasnim zasto je to prava styvar ako hocete
uticaj na turizam,zdravlje,slobodu i jos dublje od toga ide
Pa ajde objasni ako hoces
Ja i jesam za legalizaciju trave i prostitucije
i ja sam apsolutno za legazizaciju trave i prostitucije jer ne zasluzuju biti ilegalni,a cak i za one diskutabilne legalizacije pout heroina i svih droga
Nisam izneverovao zbog toga, stvarno nemam predstavu koliki je obim njegove popularnosti, kapiram sve sira rodbina i ortaci i seratori preko interneta, nisam verovao da ni se neko stvarno iscimao na skup. Pa lol
Ja nisam cigaru zapalio u zivotu ali me zamima zasto legalizovati marihuanu