Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. penzioneri se plase da nece da primaju penzije ako izgubi vucic.stalno se manipulise strahom.seseljevi protivnici pricaju da cemo odma da zaratimo ako dodje seselj, vucic prica da ce demokrate sve da uniste, popale i opljackaju.tek vucic ima da vlada ovde ovo je samo pocetak

2. ne mozemo mi da se izborimo sa kriminalom.mnogo smo potkupljivi kao narod.

3. Bas bih voleo da vidim da li je i Acin brat takvo narcisoidno pacenicko lazljivo govno, nadam se da ce uleteti kao spec gost, ono kao Cico kad je gostovala Goga heh

4. Pa mora malo narcis da bude jel bio NBA zvezda što je reko ćoki

5. Andreju je bolje da ga što manje ljudi zna hahah

6. Brt samo cu reci da zavrsavam prvu sezonu a bas sam inace kratak sa vremenom, mogu reci da je negde na 0,8 Boardwalka, al ja sam tu bas osetljiv, to mi je top 3 serije ikad

7. pa kriminalci su najvece gazde.ja nisam mogao da verujem sta sve drze peconi i rutovic a takvih ima na stotine

8. Znate bre ko je najveca faca ikad RANKO RUBEZIC

9. Bogami jes lud radule nema sta

10. Cekaj drugu sezonu skauz, druga preobjasnjava

11. http://vukajlija.com/forum/teme/71269-predsjednicki-izbori-u-srbiji-2017-sudar-titana?strana=182#post_3742321

brate,heroin bi bio cistiji jedno 27 puta da je pod kontrolom i legalan...znas sta sve ubacuju lerdiji pajdomanima,oces da ti nabrojim kakva sve zaprepascujuca sranja im ubacuju...takodje sto ps kaze svako moze i ovako zavrsiti heroin...naravno za decu bi bio ilegalan i ako se sve droge stavljaju u jedan kos i tako o drogama se prica to je zajebano oces da ti kazem zasto
    zato sto kazes DROGA JE ZLO UMRECES OD NJE RASPASCES SE a ne preciziras koja droga...i onda dodju neka deca od 12,13 godina sprze vutre i misle se ,,pa nije droga stetna uopste,sta pricaju,, i onda uzmu pajdo misleci da se i za pajdo kenja ko za vutru
    mnogo detaljnije i jasnije im se treba objasnjavati sta koja droga radi...

12. Sanitarni, ne mi nego niko nikad ne moze da iskoreni kriminal, nema tu sta, ali da bi se dosta umanjio uticaj krimala ne moze niko da opovrgne.

13. Doneta presuda da je Milenijum kriv za rusenje nekih baraka u Savamali, NE ZA ONO NOCNO RUSENJE NEGO ZA NEKO NAKNADNO RUSENJE PO DANU I TO, imali su valjda dozvolu da sklone sut (sto je tek interesantno, jer je taj sut u stvari dokazi, al su malo preterali, nisam pazljivo slusao, e sad, ono sto je zanimljivo ko je sustinski vlasnik milenijuma :))))

A bas mislim da su ti bageri korisceni danju, a nocu dosli iz nisa neki vandali :/

I marba, i trece zab sam kako se zove gradj. firme. I koje firme su podizvodjaci i na beogradu na vodi isto xD

J E B I B R E ! ! ! !

14. Ol, deo para od poreza na kupovinu droge bi trebao ici na pravilnu edukaciju dece o drogama. Ne mislim na savetovanje da se drogiraju nego isto kao i o saobracaju sto imaju sada pravilnu ekukaciju isto tako i o drogama, da im se objasni sta je sta sta je sintetika sta je ovo sta je ono, da im se lepo ukaze na sve lose strane psihoaktivnih supstanci, da im se dovede pajdoman da vide na sta lici itd. Zabrana na klinca deluje tako da on kaze MA STA TI MENI BRANIS SAD CES DA VIDIS KAKO SE JA DROGIRAM poenta je u edukaciji i nelaganju dece, trenutni sistem je da decu lazu AHA DROGIRAS SE IMA DA POLUDIS ILI DA SE PREDOZIRAS I UMRES BUU a deca nisu glupa jbg

15. Bosko Simic
    Sanitarni, ne mi nego niko nikad ne moze da iskoreni kriminal, nema tu sta, ali da bi se dosta umanjio uticaj krimala ne moze niko da opovrgne.

mi ne mozemo ni da umanjimo.kolika bi tu masinerija ljudi trebala.mi to nemamo.

16. Brt kao da me ne kapiras, tipa prodaja oruzja je nelegalna ok ali to nije nesto sto donosi profit na dbevnoj bazi(taman da svako u srbiji kupi po pistolj na crno u jednom momentu vise nikom nece trebati pistolj) kao kocka, droga i prostitucija. Ne mislim ja da ce oni propasti ali legalizacijom ovoga bi im isterao veliku lovu iz dzepa. Ostalo bi njima po nesto ali to nesto nije tako isplativo. Naravno ostao bi i visok kriminal koji ukljucuje gradjevinske i druge mafije ali to nije nesto cime nalozeni klinac moze da pomisli da se bavi

17. Cekaj a 27x cistoji heroin je zrdrav, stvarno ne znam, ogradio sam se sa nisam ni cigaru zapalio, ceo zivot ganjam loptu nisam se nikad interesovao za te stvari. Licno sumnjam da je ikakav kokain/heroin dobar, al verujem da sve sto postoji u prirodi stvoreno je da moze da se iskoristi na neki koristan nacin, a koliko je tu prirode a koliko hemije ne znam..

18. Криминал се искорењује кад имаш јаку државну безбедност, јаку обавештајну службу па не допуштали да ти слободно вршљају по Србији страни агенти из целог света, Шиптари и вехабије из Саудијске Арабије, Емрирата и Катара шетају по Београду, а наши набеђени кримоси за њих растурају дрогу и подводе им српске девојке. А и што рече Санитарни у неком од претходних постова, много смо поткупљив народ.

Јбг, немамо ми Путина да скупи све тајкуне да их позове на вечеру, затвори их у трпезарију и каже им да имају пола сата да потпишу да пола своје имовине предају држави и да ће плаћати порез или ће бити побијени. Неки су покушали да врдају, па нису добро прошли. Ходоровски је завршио у затвору, Дерипаска протеран, а неки су као Литвињенко отровани плутонијумом.

19. Јбг, немамо ми Путина да скупи све тајкуне да их позове на вечеру, затвори их у трпезарију и каже им да имају пола сата да потпишу да пола своје имовине предају држави и да ће плаћати порез или ће бити побијени.

брт... па ово ни руски крезави напредњак не би рекао капирам.

20. hahahah ovo je tolika neistina

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.