Nivo blama da sediš u prvom redu iza AV i nivo blama da ti pozli iza AV je tu negde, nema šta danas da mu bude gore. Možda je čak i glavna faca danas u opštini.
u Blicu vidim zanimljivu rečenicu: Referendum o nezavisnosti Republike Srpske, koji predsednik Milorad Dodik namerava da raspiše naredne godine, takođe može povećati šanse Moskve da ojača svoj uticaj na tom prostoru.
Vucic brze jace bolje, bosko da zivimo kao ljudi, popovic covek pre svega, seselj najboljeg za predsednika, canak istina bas istina ili tako nesto, beli samo jako, ne znam dalje jbg
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
nadam se da je ziv i zdrav.
kako li je njemu kukavcu crnom danas... ajojsta ljudi nece sve uraditi od svog zivota
Danas će istinski da mu pozli.
ма какви, нема то образа нимало
Nivo blama da sediš u prvom redu iza AV i nivo blama da ti pozli iza AV je tu negde, nema šta danas da mu bude gore. Možda je čak i glavna faca danas u opštini.
za trud treba da bude glavni u opstini.a i da napreduje u stranci.predsednik opstine,potpredsednik stranke.
https://www.youtube.com/watch?feature=share&v=u_K4UZ6vZis&app=desktop
u Blicu vidim zanimljivu rečenicu: Referendum o nezavisnosti Republike Srpske, koji predsednik Milorad Dodik namerava da raspiše naredne godine, takođe može povećati šanse Moskve da ojača svoj uticaj na tom prostoru.
ne znam je li ovo nešto novo
Jeste jer je do sad bio Američki tip
Tramp ga je pustio niz vodu vidim
tačnije Jevrejski, odnosno Obamin, moguće da je Tramp digao ruke
Je l' može neko da navede sve predsjedničke kandidate i nji'ove slogane?
Vucic brze jace bolje, bosko da zivimo kao ljudi, popovic covek pre svega, seselj najboljeg za predsednika, canak istina bas istina ili tako nesto, beli samo jako, ne znam dalje jbg
jul je kul!
Stamat originalniji od svih zlatiBORAC za Srbiju. Od Jeremije sam očekivao bolji slogan, ono je baš mlako.
Zubar Janković
Jos je Zoran Djindjic rekao da je najsigurniji znak da je vlast u strahu besomucna zloupotreba medija.
porastao mali iz Feketica, ahha kad nisam umro
Podrzavao je Dodik i Tadica. Hvala ti Mile.
https://youtu.be/l6FDTDbjmuc
нема боље