Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Slusam sad jankovic ceka parlamentarne, "prave" izbore. Lol, a kako ce on na parlamentarne ako nema stranku i kadar kao sto bombas kaze? On je uz seselja najveci gubitnik danas, imao je iza sebe najjacu opozicionu stranku i nije ni 20% nabio.
Pa dobro, šta sad treba da se preostala 4 miliona naguze, ne kapiram?
koju opozicionu stranku, ds od 6%? daj ne lupetaj, on gubitnik
pa naguzili ste se
nismo shomara, ja rekoh da je kratkoročno slagao i merkelovu i putina i brisel... kako će se izvući, ostaje da vidimo
Ima sasvim solidan rezultat uzevsi u obzir da nema svoju stranku i da ga podrzava propali i omrzeni ds koji mu je garant vise skinuo nego doneo glasova
Koji ds na prvim nekim sledecim izborima nece preci cenzus
ustvagi on ima toliko jebene sreće, sve nešto odlaže i do sada mu geopolitička kretanja idu na ruku, ali neće moći doveka tako
nije u redu jedno pisati mesec dana jedno a drugo misliti pa reci eh nisam hteo to da pisem a znao sam u procenat sta ce biti, najvaznije je biti covjek, stisnuti ruku pobjedniku i sportski priznati poraz
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201101/42524/medium_cepurin-vucic-rukovanje.jpg
Pa jeste tuzno ali ds je najveca opoziciona partija. Ili ko je?
Bombi brt, ti si rekao i da će imati 40%, batali me sa tim tvojim mišljenjem. Predsednik Aleksandar će vladati minimum do 2030. i to će bataliti ako ga smori, mada sumnjam da će ga smoriti. Pomirite se sa tim.
A ti misliš Bombas da oni ne znaju da ih on baroniše?
znaju ali su preokupirani svojim problemima da bi se baktali sa njim, on je sad Sloba 96, samo što to dođe na naplatu vrlo ružno
Bombas ti trebas biti zahvalan Vucicu jer su zbog njega veceras svi zaboravili da trpaju grobare jer su isali.
http://www.espreso.rs/vesti/politika/133389/najtuzniji-prizor-izbora-2017-kod-radulovica-muzika-svira-u-praznom-kaficu-video
GONZO ZAŠTO TE NEMA U KAFIĆU
surovo :)
Ахахаха! Радуле, узимај гитару, побегоше ти гости.
ja sam znao i pre izbora da ce ovaj kafic biti prazan
Evo analiticari na n1 se slazu da je beli otkinuo glasove jankovicu i jeremicu jer je izlaznost smanjena u odnosu na prosle izbore. Druga stvar koju sam pogodio. (ne zamerite mi ego mog intelekta je u kurcu bas sada :( )
Kad malo bolje razmislim što ja mojih 19 godina života težim Srbiji?